3. blogszülinap - GONDOLATOK

Már hagyomány, hogy minden évben írok egy bejegyzést a blog szülinapja alkalmából. Ez idén sem lesz másképp, szokásos módon olvashattok az elmúlt egy évről, illetve kitűzök pár célt is a következő blogszülinapig.

Az előző év

Tavaly november környékén kezdtem el cégekkel, kiadókkal együttműködni, ami számomra hatalmas újdonság volt. Azóta is hihetetlen, hogy van lehetőségem szuper könyveket olvasni, új termékeket kipróbálni. Talán ez a legnagyobb változás az előző évekhez képest, de még történt pár dolog.

Úgy érzem, sokkal rendezettebbek a bejegyzéseim és egyre inkább kezdem megtalálni azt a rendszert, ami alapján nem okoz gondot időben új posztot írni és ki tudom találni a témákat. Bár az elmúlt hetekben pont elúsztam és kimaradt két bejegyzés, na mindegy... 

Sikerült egy-két projektet is összehoznom, többek között a Nyárváró Május posztsorozatot (ITT), a Kaja Krónikákat (ITT), illetve az InterJúniust (ITT), ami során 4 kedvenc bloggeremet kérdezgettem. 

A tavalyi céljaim között volt elmenni a Blogger Day-re, amit sikeresen teljesítettem is, szuper élmény volt. Alig várom az idei duplanapos rendezvényt is! Pénteken és szombaton is ott leszünk az eseményen. 

Szintén cél volt megtanulni kódolni. Egy kicsit sikerült is, de rájöttem, hogy ez annyira nem fontos, mint gondoltam. A minimális tudásommal nagyszerűen elvagyok és nem érzem úgy, hogy szükségem lenne többre. Ráadásul design váltás sem volt, ahol kamatoztathattam volna a képességeimet. :D

Szerencsére egyre több saját képet használok a bejegyzésekben, de még mindig van hova fejlődni ezen a téren is. Igyekszem minden bejegyzéshez fotózni, de sokszor közbe szól az idő- és a fényhiány.


Statisztika

Idén sem maradhat ki pár statisztikai adat, szeretek belátást engedni kicsit a "kulisszák mögé" annak ellenére is, hogy nem beszélhetek túl nagy számokról.

Összes feliratkozó: 40

Facebook lájk: 135

Összes oldalmegtekintések: kb. 35.000

Kommentek száma az évben: 238 (több, mint 100 ebből tőletek van, hihetetlen!)

Bejegyzések száma (összesen): 308 (ebből 262 nyilvános és 46 piszkozat)

Célok

  • Még több projektet tető alá hozni (megint vannak ötleteim, amikre időt kéne szánnom)
  • Továbbra is fotózni, lehetőleg minden bejegyzéshez
  • Tényleg vezetni a Facebook csoportunkat (sajnos ritkán tudok vele foglalkozni, pedig annyi ötletem van! Mindenesetre csatlakozzatok (ITT), hogy ne maradjatok le ;) )
  • Tartani a heti kettő, de minimum egy bejegyzést
Mi tette különlegessé az elmúlt egy éveteket? 

Megjegyzések