Laura, a Couture írója - INTERJÚNIUS

A mai nappal folytatódik az InterJúnius c. bejegyzéssorozat, ami annyit jelent, hogy az elkövetkezendő vasárnapokon mindig egy interjút hozok egy bloggerrel. Olyan írókat kértem fel ehhez, akiknek én is olvasójuk vagyok, szeretem a munkásságukat. Mindannyian különböző témában írnak, bár van néhol egy kis átfedés. 
Második interjúalanyom Laura, a Couture írója. A Couture egy elsősorban divattal, szépségápolással, életmóddal foglalkozó blog, de sok más témájú és személyes bejegyzést olvashatunk. Innen is köszönöm Laurának, hogy megválaszolta a kérdéseimet <3Hogyan jellemeznéd magad 5 szóban?
maximalista, hirtelen, nagyszájú, pörgős, ambiciózus

Miért kezdtél blogolni?
Amiért szinte mindenki szerintem, hogy megosszam a véleményemet másokkal, inspirálódjak és inspirálhassak a blogom által.

Van kedvenc idézeted, mottód vagy bármi hasonló?
„La differenza tra lo stile e moda é la quialitá” – Giorgio Armani

Ez annyit tesz olaszul, hogy a különbség stílus és divat között a minőség. Mivel főként divat témában szeretek írni, ezért ez rendkívül befolyásoló nálam.


Ha bármilyen szuperképességed lehetne, mit választanál?
Teleportálnék, mivel mindenhonnan elkések!

Még régebben külön posztot szenteltél a néptáncnak. Miért ajánlanád azoknak, akik még nem próbálták?
Van még olyan magyar ember aki óvodában nem néptáncolt? :D Egyébként ez furcsa, hiszen sokan „gáznak” tartják, pedig szerintem egy igazán gyönyörű dolog. Segít ritmusérzéket, mozgáskoordinációt fejleszteni, társas tánc, tehát valamilyen szinten komfortzónán kívülre tud hozni, ha egy másik emberrel táncolsz. Szerintem akkor szép egy kultúra, ha megfelelően vannak ápolva a gyökerei, a hagyományőrzés pedig néha szükséges. Mellesleg imádom a ruhákat és a dalokat is…

Sok-sok outfit posztot találhatunk a blogodon, amikről mindig szuper élményként számolsz be. Mit gondolsz, mi teszi őket különlegessé?
Számomra mindegyik szuper élmény, hiszen egy-egy csodásan eltöltött délutánt fejeznek ki. A különlegesség a kitalálásukban, az alkotói folyamatban van, na meg a kihívásban, hogy minőségi tartalmat alkossunk a fotósommal, igazából azt már csak merem remélni, hogy nem csak számomra különlegesek ezek, hanem az olvasóim számára is!

Outfit téren maradva, melyik fotózás volt a kedvenced?
Ritkán tudok választani kedvencet, igazából szinte mindhez köthető egy-egy vicces történet. Az egyik fav nálam a legutóbbi szülinapi bejegyzés outfitja, valamint a tavalyi szülinapi fotózás, illetve a cherchez la femme című bejegyzésem képei is közel állnak hozzám a mai napig.

És végezetül mit üzennél azoknak, akik ezt olvassák?
Talán csak annyit, hogy látogassanak el a Pepitakastély oldalára többször, hiszen rendkívül aranyos írója van! Maradjatok önmagatok és mindig legyetek nagyon-nagyon boldogok!

Ismeritek Laura blogját? Mit kérdeznétek tőle?

Megjegyzések