Inspiráció bomba - TIPPEK

Ma egy igazán rendhagyó poszttal készültem, ilyet még nem írtam. Kíváncsi vagyok, milyen lesz, mert sose éreztem magam nagyon motiváló személyiségnek, de remélem, ez változott :D A lényeg, hogy ma olyan mindenfélét mutatok, ami szerintem feltölt energiával, inspirációval és motivációval ;)

Kalyn Nicholson

Ez a nő valami elképesztő! Nincs olyan, hogy ne inspirálna vagy motiválna. Bármikor elmegy a kedvem valamitől, esetleg nem találom a céljaimat, akkor Kalyn és a videói segítenek. Nagyon szeretem a blogját és a podcastjait is, de a videói a csúcsok!

Ő tipikusan az a személy, amilyen én szeretnék lenni. Önálló, kedves, állat- és természetbarát, utazó, blogger, sportos, egészségtudatos, összeszedett, rendszerezett. Így mindig tudok találni valamit nála, ami inspirál. 

Ha titeket nem fogott meg Kalyn és a kutyája, Bentley, akkor azt tudom tanácsolni, hogy keressetek egy olyan bloggert, vloggert, aki inspirálni tud titeket. Apropó, várom a tippeket, kiket lenne érdemes követnem ;)

We Heart It

Másik nagy inspiráció forrásom a We Heart It, ahol mindig találok valamit, ami feltölt motivációval. Külön tábláim vannak a céljaimnak, bár mostanában elhanyagoltam őket. 

Az ajtóm is tele van innen lementett képekkel, tehát van egy élő We Heart It táblám, ahova a kedvenc képeimet tettem fel. Minden ébredésnél, amikor ránézek az ajtómra, megtelek inspirációval. Na jó, ez nem teljesen igaz, de van, amikor beválik :D 

Bullet Journal

Ha megvan az inspiráció és a cél, akkor már csak időt kell találni és rendszerezni. Nálam ez legkönnyebben a Bullet Journallel sikerül. Régebben nagyon nehezen találtam időt bármire is és minden elfelejtettem. Azóta elkezdtem jegyzetelni, listákat gyártani és BuJót használni és sokkal produktívabb vagyok. 

A praktikus részétől eltekintve, csodás illusztrációkat lehet készíteni hozzá, ami engem mindig feldob, ha használom a BuJómat. 

Me time

Ismerős az az érzés, amikor szívesen belevágnál a céljaid megvalósításába, de egyszerűen nem érzed jól magad? Nálam ilyenkor szuper megoldás egy kis "me time", vagyis én idő, amit extra arcápolásra, fürdőzésre, körömfestésre és olvasásra szoktam fordítani. Kb. egy óra alatt úgy érzem magam, mintha újjászülettem volna! Ezután frissen neki tudok állni bárminek :D

Takarítós tánc party

Nem, nem őrültem meg! Régen én se szerettem takarítani, sőt nyűgként éltem meg. Azóta rájöttem, mennyire jó kéthetente végigszaladni a szobámon és széppé tenni, miközben a legénekelhetőbb és -táncolhatóbb zenéket hallgatom. 
Utána örömmel és jókedvűen ülök le a tiszta, rendezett asztalomhoz és kezdek bele a teendőimbe.

Elizabeth Gilbert - Big magic

Ha bármi kreatív ötlethez kerestek inspirációt, ez a könyv nektek való! Több hónapja olvastam, mégis fel tudom idézni azt a motivációt, amit adott. Nagyon-nagyon ajánlom mindenkinek, aki szeretne valamit alkotni, bármilyen módon. Írtam róla értékelést (ITT), ha szeretnétek róla többet tudni ;

Milyen tippetek van inspiráció szerzésre? Bevált valami az enyémek közül?

Megjegyzések