Nyárváró Május - NYÁRI TAG

Gőzerővel robog tovább a Nyárváró Május posztsorozat, ezúttal egy taggel. Én már teljesen nyári hangulatba kerültem, részben a bejegyzésektől :D Ezt a kérdéssort még Annánál találtam, ITTNyáron hajmosás után magától szárad a hajad vagy megszárítod?
Nagyon ritkán szoktam hajat szárítani, így nyáron is inkább hagyom megszáradni. Részben lusta vagyok a hajszáritóval szórakozni, másrészt meg hasznosabban szoktam eltölteni azt a negyed órát.

Fagyi vagy jégkrém?

Amelyik éppen van. A fagyit, a gombócosat egy fokkal jobban szeretem, mert az a 'hagyományos' és szeretem a tölcsért is. 

Szoknya vagy rövidnadrág?
Nem épp vagyok szoknyás lány, de ezen szeretnék változtatni. Legalább egy picit. Egész jól haladok vele, mert már egyre szívesebben hordok szoknyát, ruhát, de a nadrág nálam verhetetlen. 

Tenger vagy tópart?
Erdő. Jég. És tél. Meg szelek. Nem szeretem se a tenger-, se a tópartokat. Nekem túl meleg és túl vizes, a tömegnyomorról meg ne is beszéljünk... 

Hányas faktorú naptejet használsz?
Általában semmilyent, mert egy kezemen meg tudom számolni, hányszor égtem le eddig. Ez az előnye annak, ha az ember lánya csak hosszú hetek, hónapok után képes lebarnulni és év közben fehér.

Kedvenc nyári parfüm?
Inkább testpermet. Nem vagyok annyira oda a parfümökért, de van egy permet, amit egyszerűen imádok! Ráadásul amikor magamra fújok belőle, akkor még fel is frissít

Kedvenc kiegészítő nyárra?
A legtöbbször van nálam egy táska, de szoktam karkötőket, nyakláncokat is hordani. A kedvenc táskám mindig változik, alkalom függő. A müncheni válltáskámat, a csipkés hátitáskámat és a kicsi táskámat hordom a legtöbbet.

Saru vagy flip-flop?
Flip-flopot elég ritkán hordok, abban se vagyok biztos, hogy van itthon... Klasszikus sarum nincs, de van egy papucs-szandál keverékem, amit nagyon szeretek. Egyébként balerinacipőt és cipőt szoktam hordani.

Kedvenc nyári sport?
Jégkori. Mindig a jégkori :D Nyáron is van pár pálya, ami nyitva tart, így ez tökéletes sport mindig. 

Kedvenc fesztivál?
Eddig még nem voltam fesztiválozni, de idén kipróbálom a Szigetet. Remélem, jól fogjuk magunkat érezni. 

Hová mész idén nyaralni?
Klasszikus nyaralás Balaton lesz ha minden jól megy, akkor kétszer is, de még megyek pár helyre. Ezekről írtam bővebben ITT


Ti mit válaszolnátok a kérdésekre?

Megjegyzések

 1. Aaaa mikor mész Szigetre? ;) Én is megyek Shawnra! Ünneplem a nagykorúságomat majd vele. *-*

  VálaszTörlés
 2. Mi is Shawnra *-* Úristen, de várom már! Én előre hozott szülinapnak tekintem :D

  VálaszTörlés
 3. De mennék veletek szigetre! :/ Na majd egyszer! Majd egyszer találkozunk ott! ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnálom, hogy nem tudsz jönni :( Egyszer összehozzuk <3

   Törlés

Megjegyzés küldése