3D Minigolf - ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ

Pár hete Apuval elmentünk megünnepelni a szülinapját egy kis minigolfozással. Sosem voltunk még 3D-s, neon fal festett helyen. ezért nem tudtuk, mire számítsunk.

A Neonis-t néztem ki magunknak, mert elképesztően hangulatosnak tűnt a képek alapján. Hatalmas területen vannak a pályák, több száz négyzetméteren háromféle témában. Ez azt jelenti, hogy a falfestés és a pályák hangulata óceáni világot, Magyarországot és az űrt idézte elő.

Amikor megérkeztünk, megkaptuk a szemüvegeket, a pontszámláló tabletet, az ütőket és egy kis kocsit, amire tudtunk pakolni. A recepción nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, ami nálam mindig pluszpont.


Belépve a pályákra, a szemünk elé tárult a Neonis csodálatos világa! Hihetetlen jól nézett ki az egész terem még a szemüvegek, így a 3D-s hatás nélkül is. Kipróbáltuk a szemüvegeket is, de nem volt túl jó érzés és annyi pluszt sem adott a látványhoz, viszont így is szuper volt!

Elsőként az óceán teremben voltunk, itt indulnak a pályák, de bármerre lehet menni, teljesen szabad a terep. A nehézségi szint mindenhol változó. Van könnyebb és nehezebb is, de mindegyik teljesíthető.


A második teremben Magyarország köszönt ránk vissza. Imádtam minden apróságot benne! Alapból imádom a Lánchidat őrző oroszlánokat és itt is visszaköszönt rám az egyikük :D Szuperek voltak a felfestett marhák, huszárok is, a Parlamenttől pedig elállt a szavam! Itt tetszettek a leginkább a pályák, mert közepes nehézségűek és extrák voltak.


Ezután következett az utolsó terem, ahol az űrben érezhettük magunkat. Ez is gyönyörű volt, különösen tetszett az a pálya, ahova belépve egy űrhajóban találtuk magunkat. Még az ablakai is meg voltak festve!

Összességében valami elképesztő volt! 18 pályán mentünk végig kb. egy óra alatt. Hatalmas élmény volt, elbűvölt minket. Nagyon ajánlom, akár családdal, akár barátokkal, esetleg a párotokkal mennétek ;)

Szerettek minigolfozni? Jártatok már a Neonisban?

Megjegyzések