Top 5 zene - HONEY

Itt az ideje egy zenés bejegyzésnek, ha már február elején volt utoljára... Ezúttal 5+1 szám helyett, amit nem értek, miért nem írok egyszerűen hatnak... 5 lesz terítéken.

A playlist címe egyszerűen az, hogy honey. Ennek az apropója a méhecskék, amiket amúgy gyűlölök, de annyira aranyosak emojiként, hogy valami hozzájuk kapcsolódó címet kerestem, mert szeretem a lejátszási listáimnál a kis ikonokat. A honey és a méhecskék azért is lettek kedvenceim most, mert reméltem, hogy bevonzzák a jó időt a viszonylag vidám hangulatú zenéimmel karöltve. 

HRVY - Personal

Jellemző rám, hogy utólag találom meg a slágereket és olyankor függök rájuk. Ez most is így történt. Nagyon megszerettem ezt a számot, pláne a "Don't take it personal" részt belőle. Annak ellenére, hogy ez részben egy szakítós szám én imádom a jó hangulata miatt :D

"Don't take it personal"
Ne vedd magadra!

Shawn Mendes - Lost in Japan

Amikor kijött egymás után Shawn két száma, azt hiszem, nem csak én fangirlködtem több napon keresztül. Rongyosra hallgattam ezt a dalt, pláne hogy én már szüneteltem, amikor megjelent :D Imádom, ahogy van *-*

"I just wanna see ya"
Csak látni akarlak.

Marshmello & Anne-Marie - FRIENDS

Annyira ráfüggtem erre a dalra, hogy az hihetetlen! Tipikusan az a dal, amire tökéletesen lehet itthon táncolni, énekelni és tombolniAmikor az erkélyt takarítottam és hoztam rendbe, akkor is ez szólt. 

"You say you love me, I say you crazy"
Azt mondod, szeretsz. Én azt mondom, őrült vagy.

Shawn Mendes - In my blood

Ha már volt szó az egyik újdonságról, akkor beszélnem kell a másikról is. Ha választanom kéne szerencsére nem kell :D, akkor ezt választanám, mert tökéletes. A szövege, az ütemek, a dallam és úgy az egész. <3 Nem tudok és nem is akarok betelni vele! Alig várom, hogy a Szigeten élőben is hallhassam!

"Sometimes I feel like giving up
But I just can't
It isn't in my blood"
Néha úgy érzem, feladom,
De egyszerűen képtelen vagyok rá,
Nincs a véremben.

Dua Lipa - IDGAF

Az egyesületünk szervez táncos workshopokat és egy ilyen alkalmával volt egy koreográfia erre a dalra. Én ugyan nem mentem el, de láttam róla a videót és nagyon megfogott a szám. Azóta elképesztően sokat hallgatom és annak ellenére, hogy először nem igazán tetszett, most már imádom. 

"I don't need your love
'Cause I already cried enough"
Nincs szükségem a szeretetedre,
Mert már eleget sírtam. 


Ti miket hallgattatok mostanában? Van kedvenc dalszövegetek?

Megjegyzések

 1. Vicces módon most ráfüggtem az O-Zonera. Nem tudom hogy találtam rá újra az együttesre de megtörtént szóval ez van. A Dragostea Din Tei lehet te is ismered (Numa numa ei, Ma.-ai-hi ma-ai-hu) Így közel a romániai kirándulásomhoz pedig jól is jött a dolog. Szóval csak kitartóan hallgatom tovább a bár már felbomlott együttestől a dalokat. Amik tény és való hogy mindig felvidítanak :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, ismerem a dalt! Es imadom! Olyan jo hangulatú :D
   Jó kirándulást ;)

   Törlés

Megjegyzés küldése