Mindenféle kedvencek - MÁRCIUS

Sosem írtam ilyen vegyes-felvágottas kedvencek bejegyzést, de úgy gondoltam, itt az ideje ezt is kipróbálni :D Lesz mindenféle kategóriában kedvenc, de alapvetően a tőlem megszokott témák kerülnek elő.

Leiner Laura - Ég veled

Nem tudom, eddig miért nem olvastam! Annyira magával ragadott, hogy az hihetetlen! Egyszerűen faltam a sorokat és megérdemelne egy külön értékelést, de őszintén szólva nem tudtam olvasás közben jegyzetelésre figyelni. Nem akartam a jegyzetelésre szánt időt nem olvasásra fordítani. 
Azóta ráadásul újra is olvastam, ami nálam elég nagy szó. Nem sok könyvet olvasok újra.

Awkward.

Március utolsó egy-két hetében újranéztem a Kínos utolsó két és fél évadát. Egyszerű kikapcsolódásnak indult, az volt a tervem, hogy nézek egy-két részt, amíg nem jön ki új epizód a jelenleg nézett sorozataimból. Aztán azt vettem észre, hogy egy-két évad megnézésnél tartok. 
Jennát, mint főszereplőt nem éppen kedvelem, sőt... Mégis megnyert magának a sorozat és egész sokszor fordulok hozzá, amolyan guilty pleasure számomra a sorozat. 

Balea kézhab - Cake Pop

Az tény, hogy imádom a különböző finom illatú krémeket és az egy másik, hogy odavagyok a hab állagú termékekért. Képzeljétek el azt az érzést, amikor rájöttem, hogy létezik a kettő kombinációja!
Imádom ezt a kézhabot, ami igazából kézkrém. Nem hidratál elképesztő módon, de nincs is rá szükségem és az illata valami isteni! 

Ez a kép hivatott Pocit, a nyuszkómat és az egyre cukibb kapcsolatunkat szimbolizálni. Ugyan én nem szerepelek a képen, de itt Pocak éppen a szobámban heverészett, miközben simogattam. Kivételesen egy vállalható kép készült róla, ami hatalmas szó! 

Kalyn Nicholson

Még februárban találtam rá Kalynre és azóta ráfüggtem a videóira, blogjára. Elképesztő, mennyire inspiráló és mennyiszer kaptam tőle motivációt! Ajánlom, hogy csekkoljátok le ;) Youtube, blog

Dream it, plan it, do it

Azaz álmodd meg, tervezd meg, csináld meg. Amolyan kimondatlan mottóm volt ez az utóbbi időkben, leginkább márciusban és ennek nagyon örülök. 
Élvezem, amikor összeszedett és rendezett vagyok, de ez nem olyan egyszerű, mint korábban hittem. Szerencsére egyre jobban megy a dolog és ez nagy segítség különböző álmok elérésénél. 
A folyamat általában úgy néz ki, hogy motoszkál egy ötlet a fejemben, ami nem túl pontos, de amikor leülök, hogy 'na, ezt most kitalálom', akkor a papíron formát ölt és kikerekedik belőle valami terv-szerűség. Ezt utána igyekszem véghezvinni és egyre nagyobb arányban sikerül is :)

Mik voltak a ti kedvenceitek márciusban? Megtetszett valami az én listámról?

Megjegyzések