Könyvfesztivál 2018 - TERVEK

Holnap kezdődik a nagybetűs könyvmoly 'ünnep', a Könyvfesztivál! Ennek és annak örömére, hogy idén is kimegyek a rendezvényre, összeírtam egy listát azokkal az előadásokkal, programokkal, dedikálásokkal, amik érdekelnek, amikre tervezek elmenni.

Legnagyobb sajnálatomra többször ütik egymást dedikálások, de bízom benne, hogy meg fogom oldani. Bár nem fog összedőlni a világ, ha nem sikerül dedikáltatnom. Kezdem úgy érezni, hogy nem mindig éri meg sorban állni, várakozni egy-két mondatért, aláírásért, ugyanakkor vannak olyan írók, akikhez több év után is visszajárok, mert hihetetlen aranyosak.

Kezdetben nem tudtam, hogy mikor fogok kimenni, a szombati munkanap is bekavart, de szerencsére sikerült elrendeznem mindent, így szombaton és vasárnap is a Millenárison fogom elütni az időmet és a pénzemet.

Workshop könyves bloggereknek

Azt hiszem, érthető módon ez az előadás már első látásra megfogott. Nagyon-nagyon szeretnék ott lenni és ha csak nem történik valami extra dolog, akkor ott is leszek. *koppkoppkopp* Mindenképpen ajánlom nektek ezt a workshopot! ;)

Időpont: szombat (21.) 10:30 - 11:30
Helyszín: Szabó Magda terem
Facebook esemény: ITT

Vivien Holloway dedikálás

Tavaly nyár óta hatalmas rajongója vagyok a Winie Langton történeteknek és szeretném az írónővel dedikáltatni legalább az egyik kötetet. Értékeléseim a sorozatról: Mesterkulcs, Tolvajbecsület, A hóhér kötele, Tolvajok kézikönyve, Mechanikus farkas

Időpont: szombat (21.) 14:00 - 14:45
Helyszín: D14 stand
Facebook esemény: ITT

Róbert Katalin dedikálás

Még nem volt szerencsém az írónőhöz semmilyen formában, de szemezgetek a Szelídíts meg c. könyvével, amit ha sikerül majd beszereznem, akkor dedikáltatnám is vele. 

Időpont: szombat (21.) 16:00 - 17:00
Helyszín: B8 stand
Facebook esemény: ITT

On Sai dedikálások

On Sai két éve a kedvenc írónőim között szerepel. Ahogy a bevezetőben is írtam, van, akihez visszajárok, na Bea az, akihez eddig mindig mentem dedikáltatni. Ha csak egy könyvet vennétek mostanában, az legyen egy On Sai regény, mert hihetetlenül ír és elvarázsol! Értékelésem: Calderon 2. 

Időpont: szombat (21.) 16:00 - 18:00 & vasárnap (22.) 16:00 - 17:00
Helyszín: D2 stand & B8 stand
Facebook esemény: ITT

Tisza Kata dedikálás

Tisza Katával ugyanaz a helyzet, mint Róbert Katalinnal és a terveim is hasonlóak. Virág értékelésének köszönhetően megtetszett az Akik nem sírnak rendesen c. kötete és fontolgatom a beszerzését. 

Időpont: szombat (21.) 17:00 - 19:00
Helyszín: B67 stand

Rólad - Neked - A Menő könyvek beszélgetése

A beszélgetésben részt vesz Bencze Blanka (INTERJÚ, ÉRTÉKELÉS), Horányi Hanna, Király Anikó és Csapody Kinga. Kíváncsi vagyok, milyen lesz! Mindenképp ajánlom nektek a beszélgetést és a kiadó könyveit is ;)

Időpont: vasárnap (22.) 13:00 - 14:00
Helyszín: Kner Imre terem
Facebook esemény: ITT

Szirmay Ágnes és Hajdú-Antal Zsuzsanna dedikálás

Mindkét irónőnek van egy-egy ifjúsági sorozata, ami megfogott és már régóta szeretném megkaparintani, de valamiért mindig halasztottam. Amennyiben végre megveszem a könyveiket, szeretném is őket dedikáltatni, bár ők ketten egy időben, két helyen dedikálnak...

Időpont: vasárnap (22.) 15:00 - 16:00
Helyszín: D20 és D22 stand
Facebook esemény:  Szirmay Ágnes Hajdú-Antal Zsuzsanna

Papp Dóra dedikálás

Dórit vehettem volna az előző kupachoz, mert vele sem más a helyzet 'ismeretség' terén, de ő és a könyvei régebb óta várják, hogy végre elhatározzam magam. A Tükörlelkek c. sorozata már évek óta tervben van! Még a második rész megjelenésekor volt egy dedikálás, ahova mentem volna, hogy beszerezzem és dedikáltassam az első részt, de végül nem tudtam elmenni. Szóval van mit pótolnom :D

Időpont: vasárnap (22.) 16:00 - 17:00
Helyszín: D22 stand
Facebook esemény: ITT

Annak ellenére, hogy már tudom, szombaton és vasárnap is kint leszek, még nem tudom pontosan, hogy melyik programokat nézem meg biztosan... A két előadás, On Sai és Vivien Holloway dedikálásokon mindenképp szeretnék ott lenni, a többi pedig a jövő zenéje. Ha ti is kimentek és szeretnétek találkozni, írjatok nyugodtan. Anna, remélem, össze tudjuk hozni ezt a talit ;)

Ti milyen programokat néztetek ki a Könyvfesztiválra? 

Megjegyzések

 1. Arról a workshopról majd beszámolót kérek szépen! ;) Eddig sosem gondolkodtam rajta, hogy én és könyvfesztivál, akkora moly azért nem vagyok, főleg ha magyarokról van szó, de annyira csábítanak mostanában ezek a hazai kötetek. Nyáron majd sort kerítek rájuk!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Lesz beszámoló mindenképpen :D Én nagyon ajánlom, van egy szuper hangulata!

   Törlés
 2. Te jó ég!
  Én miért nem hallottam erről az egészről??

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése