Tavaszi szünet - BAKANCSLISTA

Mindig is szerettem bakancslistákról olvasni, néha-néha én is előrukkoltam eggyel. Mostanában még inkább odavagyok a listákért, 'gyűjteményekért', így jött az ötlet, hogy a tavaszi szünetre összeállítok egy mini-bakancslistát :D

Elmenni egyedül sétálni

Pár napja azt vettem észre sétálás közben, hogy rettentően élvezem! Régebben utáltam egyedül bandukolni, de most úgy érzem, nem árthat, sőt! 
Még nem döntöttem el, hogy fülhallgatóval, zenét hallgatva indulok-e útnak, vagy nem és azt sem, hogy itthon teszem ezt meg, vagy majd mamáknál, de szerencsére van még időm ezt eldönteni. 

Elkészíteni az áprilisi zárolt képernyő hátteremet

Nem tudom, miért de az elmúlt pár hónapban rettentően fontos lett, hogy a zárképernyőmön legyen egy mini naptár egy cuki grafikával. Elképesztően megkönnyíti a mindennapjaimat, és segít a rossz időérzékemen. Mivel mindig hónap végén készítem el a következő havit, ezért ez a 'program' a szünetben lesz esedékes. 

Megrajzolni az áprilisi BulletJournalt

Ha már háttérkép áprilisra, akkor BuJo! Itt is az a rituálé, ami a telefonomnál, így érzem magam teljesen felkészültnek a hónapra. A BuJo rajzolás, amúgy is terápiás hatású nálam, tehát felér egy kiadós relaxálással, ami a rövidke szünetet nézve áldás. Kellemest a hasznossal :D 

Új Scrapbookot kezdeni

Azt hiszem, még nem meséltem a scrapbookomról, amit több, mint egy éve szorgosan vezetek. Nem vagyok benne biztos, hogy jó értelemben használom itt a scrapbook szót, de az enyém így egyedi :D A lényeg, hogy van egy A4-es füzetem, amibe különböző emlékeket ragasztok és aranyos firkákkal díszítem az oldalakat. Úgy tűnik, hogy betelt a mostani, ezért itt az ideje újat kezdenem!

Erkélyt csinosítani

Minden évben eltervezem, hogy amint beköszönt a jó idő, rendbe hozom az erkélyt, hogy ki tudjak ülni és ott heverészhessek a kanapé helyett. Sajnos eddig mindig addig húztam ezt a takarítós-pakolós programot, hogy a végén semmi nem lett belőle. Szeretnék ezen változtatni és idén végre tényleg belakni az erkélyt. 

Főzni

Rákattantam - persze csak gondolatban - a főzésre és már gyűjtögetem a recepteket. Eddig nem találtam meg a megfelelő alkalmat, hogy bevásároljak és kísérletezni kezdjek a konyhában, de reményeim szerint jut erre időm a szünetben. 

Milyen céljaitok vannak tavaszra, a szünetre? Kedvet kaptatok valamihez a listámról?

Megjegyzések

 1. Annyira örülök, hogy nálad is tavasz van már! :) Imádtam ezt a posztot, engem is megszállt most a takarítási mánia, csak nekem három helyen kell (koli, apu, anyu). Scrapbookról valami poszt lesz? Nagyon örülnék neki, tavaly én is vezettem ilyet, de idén haldoklik. Meg az erkélyre is kíváncsi leszek (esetleg előtte-utána képeket kaphatunk?)! Már előre izgulok, mikkel készülsz *-* <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mit mondhatnék, megszállt a tavasz mánia :D Már várom, hogy ezt az időjárás is tükrözze...
   Scrapbook poszt nem hiszem, hogy lesz, de lehet felteszek majd pár képet a csoportba ;) Az erkélyhez tervezek egy átfogó bejegyzést, de amennyire ismerem magam, lehet, semmi nem lesz belőle :D

   Törlés

Megjegyzés küldése