Nagy arcmaszk teszt - BALEA

Az utóbbi időben sok-sok arcmaszk boldog tulajdonosának mondhatom magam. Igazán kapóra jöttek, hiszen igyekszem az arcomat a lehető legjobb állapotban tartani, amihez elengedhetetlen a heti-kétheti alapos tisztítás, ápolás.

Ennek a teljes körű tisztítási rutinnak szerves részét képezi egy arcmaszk is. Szeretek kísérletezgetni a maszkok terén, de van pár bevált kedvencem is. Mostanában 4 Balea maszkot próbáltam ki, ezeket mutatom most meg nektek.


'Verwöhn' maszk

Ez a maszk az adventi kalendáriumban lapult, normál bőrre ajánlják. A tasakon jázmint és chai teát emelték ki az összetevők közül, nekem mégis inkább a mézeskalács illat volt jellegzetes, kiemelkedő. 

Egy krémes maszkról van szó, nagyon egyszerűen fel lehet kenni. Az isteni illata azonnal megcsapott, ahogy levágtam a tasak tetejét, és a hatóidő alatt is végig érezni lehetett. 

A felkenéskor egy kicsit csípett a száraz területeken, de ez csillapodott, mire eljutottam odáig, hogy lemossam az érintett részeket. Végül nem tett csodát a bőrömmel, viszont kellemes érzetet hagyott maga után. 

Fehér tea és cseresznye maszk

Ezt a cseresznyés maszkot már hónapok óta használom és nem véletlenül visszatérő termék nálam. Minden bőrtípusra ajánlják, én akkor használom, amikor normál állapotban van a bőröm és nem szorul extra ápolásra. 

Az illata tényleg mennyei! Nem igazi cseresznye, inkább a műgyümölcs felé megy el, de így is igazán jó! Szintén krémes állagú, és ő se tett hosszútávon nagy szolgálatot, de tökéletes egy lazítós napra, megadja a relax érzést :D

Chai tea és vanilia maszk

Alig vártam, hogy kipróbálhassam ezt a maszkot, mert kilóra megvett az illata és a csomagolása! Az elvárásaimat teljesítette. Szép, puha arcbőrt eredményezett, bár ez az állapot nem maradt meg sokáig.

Az illata mennyei, ahogy a többi Balea maszknak is, de ez kevésbé 'tolakodó', mint társai. Miközben rajtam volt, meg-megcsapott a kellemes tea illat. A vaníliát annyira nem éreztem.

Állagát tekintve ez kicsit sűrűbb, mint amit megszoktam az ilyen típusú maszkoktól, de ez nem befolyásolta a hatást.

Felkenéskor egy kicsit csípett, de ez hamar elmúlt. Mivel elég érzékeny a bőröm ez nálam általános reakció, ami szerencsére nem tart sokáig és a csípés is enyhe.

Nem hiszem, hogy újravevős lesz, mert hatását és állagát tekintve is jobban szeretem a görögdinnyés és a cseresznyés változatot. 

Sport utáni maszk

Nagyon kíváncsi voltam, mit tud ez a maszk! Izgatottan vártam a tökéletes alkalmat a kipróbálásra, amióta megláttam a kalendárium ablakában *-*

Végül eljött ennek az apróságnak is az ideje egy edzés után, amikor fáradtan, pihenésre éhezve hazaestem. Már előre kitaláltam, hogy én bizony kipróbálom ezt a maszkot és vártam valami jó kis hatást.
Ez sajnos elmaradt, sőt... Ha egy icipici száraz rész is van az arcotokon, oda ne használjátok! Nem gondoltam volna, hogy egy maszk ennyire tud csípni!

Ahol nem volt gond, ott semmilyen változást nem érzékeltem, teljesen semleges volt.

Ezúttal még az illatot sem tudom dicsérni, mert nem igazán éreztem semmit.

Maga a maszk kicsit vizes állagú, nagyon könnyű, egyszerűen kenhető. 

Ti szeretitek a Balea maszkokat? Melyik a kedvencetek?

Megjegyzések

 1. Nem nagyon szoktam ilyeneket használni, de ahogy észrevettem, neked sem használtak olyan nagyon jól, bár csodát nem is várhatunk semmilyen terméktől manapság manapság :D Azért hasznos volt ez a cikk, barátoknak szülinapra ilyen cuccokat szoktunk venni, és már többször gondolkoztam ilyen arcmaszkokon :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Van pár, ami tényleg csodákat tesz az arcbőrrel (általában ezek agyagos maszkok), de ezek nem :D
   Örülök, hogy hasznos volt ;)

   Törlés

Megjegyzés küldése