Ziaja Cupuaçu bőrradír - TESZT

Már láthattátok ezt a kis csodát a legutóbbi szerzeményes bejegyzésemben (ITT). Már akkor terveztem róla egy részletesebb bejegyzést, de előtte mindenképpen szerettem volna rendesen kitapasztalni.

Amit tudnotok kell erről a Ziaja Cupuaçu radírjáról az az, hogy a szemcsék kristálycukorból és dióhéj őrleményből vannak, illetve olajokat is tartalmaz. Az illata szintén nem elhanyagolható, isteni!

Használat

Használatát tekintve nagyon egyszerű! Egy nagyobb babszemnyi adag bőségesen elég egy hátra. Érdemes rátenni a tégely kupakját, miután szedtetek belőle, nehogy sok víz menjen bele.
Ez azért fontos, mert a cukorszemcsék használat közben fokozatosan elolvadnak, így "túlradírozni" sem fogjátok magatokat :D A szemcsék egész nagyok és nem kell őket keresgélni, sok van belőlük ;)

Én napi-kétnapi szinten szoktam használni, így érem el vele a legjobb hatást.

Kellemes "mellékhatások"

A radírozás közben és azt követően is lehet érezni a mennyei illatot, ami a terméket jellemzi. Engem a mogyorós forrócsokira, kávéra emlékeztet leginkább, de érezni lehet egy picit a diót is. Összességében egy nagyon kellemes, édes illatról van szó.

Az olajoknak köszönhetően nem szárítja a bőrt, sőt! Abszolút hidratált, olajos marad utána a bőröm órákon keresztül. Nekem ez nagyon jó hír, hiszen elég érzékeny, télen igencsak száraz bőröm van.

Eredmény

A bőrradírozás célja nálam az, hogy teljesen sima és puha legyen a bőröm hosszútávon. A kívánt célt nem teljesíti maradéktalanul, de teljesen elégedett vagyok vele. Eddig messze a legjobb radír, amit valaha használtam. Kellően sima lesz tőle a bőröm, de sajnos még nem tökéletes... Ám amióta ezt használom, azóta látványosan javulásnak indult. Remélem, hogy továbbra is ilyen jól fog teljesíteni!

Ismeritek a Cupuaçu termékcsaládot? Ti milyen bőrradírt használtok?

Megjegyzések