Instagram inspiráció - VENDÉGBEJEGYZÉS

Mielőtt belecsapnánk a közepébe, szeretném megköszönni Sydney-nek, hogy megkeresett és összehoztuk ezt a cserebejegyzést :D Nagyon örültem neki! Én is írtam egy posztot az ő blogjára, lessétek majd meg, hiszen a DIY sorozat legújabb része ott található. Ha már ott vagytok, nézzetek körül, mert Sydney bejegyzései szuperek! ;)

Sziasztok, Sydney vagyok a Little Things bloggerinája!


Először is hadd köszönjem meg Rékának ezt a vendégposzt lehetőséget, gyönyörű és nagyon inspiráló a blogja, öröm ide írni bejegyzést! ☺
Ma egy kis insta inspirációs bejegyzést szeretnék megosztani veletek, összegyűjtöttem néhány felhasználót különböző témákban, akiket hasznos lehet követni!
Vágjunk is bele!


KAJAKAJAKAJA


Remélem nem én vagyok az egyetlen, aki imád enni, így aztán elég egy szép esztétikus kép egy tál salátáról/tésztáról/akármiről és rögtön megéhezem!
Lassan egy éve vega vagyok, de már előtte is rengeteg vega/vegán felhasználót követtem de lesz itt egy-két „mindenevő” is. Ha imádsz enni vagy csak szeretnél ínycsiklandó kajákat bámulni, őket mindenképp kövesd be!

tastyvegetarian
buzzfeedtasty
veggieweekend


DIVAT


Vannak felhasználók, akiket érdemes követni, hogy el tudj lesni egy-két ötletet, hogy aztán fel tudd dobni a szetted! Lehetnek ruhaüzletek, rendelős oldalak, tervezők, modellek, bárki, akinek inspirálnak a képei!☺
rianne.meier
emmaistanffy

bri.jackson
zorapalkovics

UTAZÁS


Nagyon szeretek utazós képeket nézegetni, rengeteg olyan helyről vannak képek, ahová eszembe se jutott volna elmenni, de a képek és a hozzátartozó kis sztorik sokszor meghozzák a kedvem!
Rimóczi Zsófiék instája nem pont erre épül, de találsz egy-két gyönyörű képet Baliról vagy a Fülöp-szigetekről!☺ Réka instájához pedig annyit fűznék hozzá, hogy ő New Yorkban él, úgyhogy tőle rengeteg szép képet láthatsz, egyenesen a Nagy Almából!

15tickets
rekadrienn
rimoczizsofi

FOTÓZÁSSzerintem ma már rengetegen az Instagrammon elért sikereik hatására lettek fotósok, de kit érdekel ha a képeik csodásak? Íme néhány fotós, vagy instafotós, ki tudja? akiket mindenképp érdemes követni!
voidfilled
brandinwoelfel
zsofistein
Ha szeretnél te is vendégbejegyzést írni, keress meg nyugodtan ;) Több infó ITT

Megjegyzések