A Télapó létezik? - 10 ez vagy az kérdés TAG

Mivel nincs egyik eddig olvasott taghez sem kedvem, ezért arra gondoltam, készítek egyet magamnak, de a kérdések összerakásához már túl sokat kellett volna gondolkoznom... Rém kreatívan azt találtam ki, hogy segítségül hívom a This or that? vagyis az Ez vagy az? c. applikációt.

Jól elszórakoztam a kérdéseken, ráadásul már régóta ki akartam próbálni, milyen egy bejegyzést "clickbait" címmel ellátni. Hogy őszinte legyek, semmi különös... Az álmaidban élnél vagy soha nem álmodnál többet?

Ez nálam különösen fogós kérdés, mert imádok álmodni, de azért a valóság sokkal jobb, élvezhetőbb, igazibb szóval inkább nem álmodnék soha többet. Ráadásul a valóságban vannak igazi kihívások, nem csak én irányítok.

Funfact: a válaszolók 71%-a inkább az álmaiban élne :D

Csak whiskey-t innál életed végéig vagy csak grillezett lazacot ennél?

Ez nagyon egyszerű! Abszolút a lazac, imádom! És ezzel nem vagyok egyedül, a többség így döntene.

Egy nagyon jó könyvet olvasnál vagy egy átlagos sorozatot néznél?

Nehéz döntés volt najó, nem :D, de végül a jó könyv mellett döntöttem, mert imádok sorozatozni is, de inkább a jóféléket szeretem.

Jégkorong vagy amerikai foci?

Még szép, hogy jégkorong! Nézni és játszani egyaránt *-*

Túl nagy cipőket viselnél, amik miatt elesnél naponta egyszer vagy túl kicsiket?

Vállalom a napi egy esést, így is elég ügyetlen vagyok... :D Nincs annál rosszabb, mint amikor kényelmetlenül érzed magad!

Főszereplő lennél a Jégvarázsban vagy inkább az Aladdinban?

Nem kellett sokat gondolkoznom, mert a Jégvarázs az egyik kedvenc Disney filmem, ellenben az Aladdinnal... Szóval még a gonosz főhősök szerepét is bevállalnám a Jégvarázsban! Képzeljétek csak el, hogy találkozhatnék Olaffal! *-*

Az átlagos magasság felett vagy alatt lennél?

Nehéz kérdés, mert felmerül ugyebár, hogy mennyivel és melyik átlaghoz viszonyítva... De azt hiszem, hogy ha az eltérés csak pár centi, akkor inkább magasabb lennék, de ha többről van szó, akkor alacsonyabb, hogy magassarkúval ellensúlyozni tudjam :D

Funfact: szeretném elérni a 170 centi magasságot, de jelenleg alulról súrolom :/

Isten vagy Télapó létezik/létezzen?

Mindig is imádtam a Mikulást a húsvéti nyuszi pedig létezik és kész, szóval én a Télapót választom *-* Ráadásul egy gyereknek se bírnék hazudni, a létezéséről...

Utaznál az időben és meg ismernéd a felmenőidet vagy az unokáidat?

Ezek szerint lesznek unokáim, de okos ez a játék!  Reményeim szerint szép, hosszú életet fogok élni *koppkopkopp* és van pár korszak, ami nagyon érdekel, ezért inkább visszautaznék az időben nem pedig előre :D

Nem lennél képes válaszolni a kérdésekre vagy megválaszolni őket?

Itt nem tudok dönteni, de komolyan. Lételemem a kommunikáció, nem bírnám ki egyik változatot sem...

Ti hogyan döntöttetek volna? Ha van kedvetek, töltsétek ki ti is a kérdéseket, várom a válaszokat, linkeket kommentben ;)

Megjegyzések

Megjegyzés küldése