Mit néztem mostanában? - SOROZATOK

Ha már anno elindítottam egy Mit olvastam sorozatot, akkor dukál hozzá egy sorozatos verzió is :D Plusz, elég rég volt a témával foglalkozó bejegyzés, amit így szeretnék bepótolni.

Riverdale

Mostanra már mindenkihez elért a sorozat szele, csodálkozom, hogy magyar szinkronról még nem kaptam hírt... Ha téged valamiképp mégis elkerült volna, akkor idebiggyesztek egy gyors összefoglalót, hogy meghozzam hozzá vagy elvegyem tőle a kedvedet ;)

A sorozat központja a Riverdale nevű városka, ahol különböző, általában gyilkos események történnek. Ezt a seriffen kívül pár tinédzser próbálja kibogozni, miközben élik a bonyodalmakkal teli hétköznapjaikat.  

Amennyire uncsinak és átlagosnak tűnik a leírás alapján, annyira és még annál is jobban szerettem egy ideig.

Az első évadot nagy lelkesedéssel néztem, elképesztően odavoltam érte. Majd megérkezett a második évad, ezzel együtt a kétségeim is. A kezdeti aggodalmaim, mik szerint el fog laposodni a sorozat, alaptalannak tűntek pár rész után. Ismét lelkes voltam, imádtam a Riverdale-t! Majd a szünet után megnéztem a legújabb részt és rájöttem, hogy nem tetszik és most már úgy döntöttem, abbahagyom a nézését. 

Összegezve az első évadot mindenképpen ajánlom! Nagyon szuper, hangulatos 13 epizód *-*

Pretty little liars

Többször próbálkoztam már a sorozattal, de most úgy tűnik, hogy végig fogom nézni az összes évadot, bár még messze vagyok a végétől... Igazából Toby-n és Ezrán kívül nem tudom, miért nézem, hiszen szinte minden lehetséges spoilert összeszedtem már, ami elveszi a sorozat misztikusságát, izgalmát.

A történet négy barátnőről, pontosabban ötről szól, akiket javarészt a titkaik kötnek össze. Valaki kihasználja a sok rejtegetnivalójukat és fenyegető leveleket küld nekik -A-ként szignózva azokat.

Mint sokan mások, én is azt javaslom, hogy az első két évadot nézzétek meg, érdemes ;)

Modern család

Ahogy látjátok sok nagyon alapnak számító sorozatot utólag nézek meg, az alól a Modern család sem kivétel. Őszintén szólva már hónapok óta nem néztem belőle egy részt sem, de ameddig néztem, nagyon tetszett!

A cselekmény középpontjában egy nagy család áll, akiket három kicsire tagoltak. A háromgyerekes "mintacsalád", a meleg házaspár és az idős férfi a fiatal feleségével, illetve a nő gyerekével. A sorozat három sztereotípiát vesz célba és nagyszerűen játszik a karakterekkel, helyzetekkel! 

Nagyon szerethető sorozatról van szó, amit nyugodt szívvel ajánlok mindenkinek! Ha én nem győztelek meg titeket, akkor Ginny ajánlóját elolvasva, nektek is megjön hozzá a kedvetek ;)


Egyelőre ezt a három alkotást szerettem volna megmutatni, de van még pár sorozat a félbehagyott-, megnézett- és éppen nézem listámon :D

Ismeritek ezt a három sorozatot? Nálatok mik vannak terítéken?

Megjegyzések

 1. A Riverdallel hasonló érzéseim vannak, ennek ellenére nézem még. Egyébként funkció fact Riverdale létezik, New York egyik kerülete vagy szuburbiája.
  Köszönöm az említést, nagyon örülök, hogy végül is rávettelek, hogy megnézd! Most várom a 9. évad szinkronját, mert Sofia Vergara akcentusát egyszerűen nem bírom elviselni.
  Most A szolgálólány meséjét fejeztem be, nagyon gondolatébresztő volt, azt is ajánlom. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy nem csak nekem vannak vegyes érzelmeim a Riverdallel :D Én köszönöm az ajánlást! A szolgálólány meséje már egy ideje foglalkoztat, de eddig még nem mertem elkezdeni... Na, majd most!

   Törlés
 2. Én nagyon szeretem a Riverdale-t, bár szerintem a szinkronnal csak elrontanák, ahogy az összes többi CW-s sorozatot is. Egyébként én a sorozatokat általában nem abbahagyni, hanem inkább felfüggeszteni szoktam, mert mindig megöl a kíváncsiság. :o ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Abszolút igazad van a szinkronnal kapcsolatban!
   Én sokszor vagyok úgy, hogy azt hiszem, véglegesen abbahagyom, de aztán újra folytatom :D

   Törlés
 3. A Riveldale-ből kb. három részt láttam, azóta nem is folytattam, a PLL-t viszont nagyon szerettem, bár szerintem az utolsó évad felesleges volt. A Modern családot évek óta imádom, nagyon szerethető a család!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Eddig gondban voltam a PLL-lel, mert nem annyira jött be, de a hatodik évadot eddig imádom! *-*

   Törlés

Megjegyzés küldése