Légy vendégblogger!

Mindig szívesen veszek részt blogger projektekben, kíváncsian kapom fel a fejem minden lehetőségre. Régebben sok-sok vendégbloggert kereső poszt járta az internetet, de mostanra megfogyatkoztak vagy csak kerülnek engem. Ennek a kezdeményezésnek az újraélesztése - és új ismeretségek - miatt úgy döntöttem, ezúttal én várom a jelentkezőket egy-egy bejegyzésre.


Olyan jelentkezőket keresek, akik írnának ide, a Pepitakastélyra egy bejegyzést az alábbi témák valamelyikében:
 • Könyvek: értékelés, kedvencek, kívánságlista
 • Filmek: sorozatok: értékelés, kedvencek, megnézésre vár 
 • DIY: kedvenc ötletek, projektek 
 • Zene: kedvencek, rég elfeledett számok 
 • Életmód: érdekességek, különböző életmódi sajátosságok 
 • Szépségápolás: rutin, értékelés, kedvencek
Nem ragaszkodom a felsorolt témákhoz írt bejegyzés típusokhoz, kíváncsian várom a ti ötleteiteket! 

Ha szeretnéd kipróbálni magad a blogolásban, netán már van blogod amit a bejegyzésben promózhatsz egy kicsit, of course ;) és szívesen írnál egy vendégbejegyzést, akkor vedd fel velem a kapcsolatot! Az elérhetőségeimet a Főoldal oldalsávjában megtalálod, de az egyszerűség kedvéért ide is beteszem őket ;)


Megjegyzések

 1. Szia! Nagyon szívesen lennék vendégblogger, bár nem tudom, mikor tudnék időt szakítani rá. Meddig lesz ez érvényesben? Meddig várod a cikkeket? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Hosszútávú projektnek szánom, szóval ráérsz bőven (hónapok múlva se szeretném lezárni a jelentkezést) ;) Örülök, hogy téged is érdekel :D

   Törlés
  2. Akkor majd dolgozgatok rajta! Azt hiszem, már tudom is, miről fogok írni! :D
   Annyira érdekes ez szerintem, mert például az én blogomon kicsit más témákban írok, elég tág témakörökben mozogva, és néhány posztötletet így tudatosan el kell vessek, mert nem akarok még több témát behozni, mert van, ami egyszerű kis fellángolás és egyetlen cikk erejéig létezne csak. Viszont a vendégbloggerkedéssel írhatok ezekről.(Kicsit furcsán fogalmaztam meg, de remélem érted!)
   Szóval köszönöm a lehetőséget, csak ennyi lett volna a lényeg! :)

   Törlés
  3. Abszolút értem és kíváncsian várom, mivel rukkolsz elő! ;)

   Törlés

Megjegyzés küldése