HAUL - Pepco & Ziaja

Pár havonta rám jön egyfajta lakberendezési vágy, ami sokszor azzal jár, hogy a teljes szobámat átterveztem, -pakoltam, persze csak gondolatban. Szerencsésebb esetben ez az igényem kimerül pár kiegészítő újrahasználásával, vagy vásárlásával.


Most az utóbbi történt meg, ezért tettem pár kört a Pepcóban mire megtaláltam a tökéletes párnát és plédet. Mindkettőben dominál a pasztell rózsaszín, ami abszolút feldobja a szobámat! 
A pléd elképesztően puha, de nem túl meleg, kényelmesen magam köré tudom tekerni. 
A párna első látásra szerelem volt, ehhez igazítottam minden mást. :D


És ha már ott voltam becsusszant még a kosárba egy csomag pohár alátét, szintén rózsaszínben. Ezeket gyertyák, illetve egy ékszeres dobozka alá tettem. 

Találtam hordozható müzlis üveget is. Szuper lesz ebben vinni a müzlit pudinggal! 
Ezen felül szembejött velem egy szépséges füzet is *-*

Amikor a Ziaja üzletének közelében járunk, egyértelműen benézünk oda is, ezúttal sem tettünk másként. Két isteni tusfürdővel, egy bőrradírral és egy arckrémmel távoztunk. :D


A tusfürdők elképesztően jó illatúak, az egyik az örök kedvenc narancsos, a másik pedig egy új fajta, acai berry-s. 

Régóta szemeztem a Cupuacu bőrradírral, nagy reményeket fűzök hozzá! Ennek is, mint minden Ziaja terméknek szuper illata van! Nagyon kiadósnak és jó szemcséjűnek tűnik, már várom, hogy használjam. 

Utolsó szerzeményünk egy rózsavajas éjszakai krém, ami rettentően jól hidratál. Nekem éppen katasztrofális állapotban van az arcbőröm a gyógyszertári krémemen kívül semmit nem merek rákenni, de ha rendbe jött, ezt is használni fogom.

Nálatok is be szokott ütni a lakberendezési mánia? Miket vettetek mostanában?

Megjegyzések