Egy napos wellness - Cascade barlangfürdő

A téli szünet alatt volt szerencsém ellátogatni Demjénbe, a Cascade barlangfürdőbe, ahol kb. fél napot töltöttünk. Hetek óta vágytam egy kis wellness kikapcsolódásra, hétvégére, amit a fürdőben egy nap alatt megkaptam.


Maga a fürdő egy járatrendszerre épül, amiből 'kimagaslik' a csúszdatoron, ahol sokféle csúszda megtalálható. Nekem mindegyik nagyon tetszett! Van lassabb, gyorsabb, arcba fröcskölősebb...


A vízi folyósokon egész egyszerűen lehet közlekedni, sok kis beugróban és sarokban lehet megpihenni. Sajnos a sodrófolyosóból semmit nem éreztem, de ez valószínűleg a tömegnek köszönhető. Több százan voltak a téli szünetben... Szerencsére a masszírozó 'sugarakhoz' - amik fél óránként indultak - könnyen odafértem, két félét is ki tudtam próbálni. Isteni érzés volt, mintha 10 kilóval kevesebbel távoztam volna a masszázs után! :D


Sajnos ülő helyet úgy kellett vadásznunk, ez nem volt túl kellemes élmény, de szerencsére végül sikerült letelepednünk. A bonyolult barlangrendszerhez képest egész könnyen lehetett tájékozódni, minden szuperül ki volt táblázva!

Pár óra alatt csodásan feltöltődtem, kihasználtam a csúszdákat és úszkáltam eleget. Egyedül azt sajnáltam, hogy szinte mindenhol meg lehetett sülni, olyan meleg volt. Szóval nem az átlagos, kellemes meleg, hanem a 'tényleg megdöglöm, olyan meleg'! Ezt viszont tudtam orvosolni azzal, hogy kimentem a medencéből kicsit száradni, majd vissza és így sokkal elviselhetőbb lett a hőség. :)


A napot egy szuper késői ebéddel koronáztuk az Egri borházban, ami étteremként is funkcionál. Isteni finomat ettünk, bátran ajánlom nektek is a helyet!

Összességében csodálatos napot töltöttem Demjénben, egyszer mindenképpen el kell látogassatok oda!

Voltatok már Demjénben? Szerettek fürdőbe járni? Szoktatok otthon 'wellnesselni'?

Képek forrása: X

Megjegyzések

 1. Ahh, nekem is jól jönne most egy kis wellness! A hétvége ellenére úgy érzem magam mint egy darab kaki. Még jó, hogy lemondtam a találkozót, mert beteg lettem 😷 nem is tudtam Pestre menni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jobbulást! Sajnálom, hogy nem tudtál menni, egy kis otthoni wellness remélem, segíteni fog ;)

   Törlés
 2. Nagyon jó kis kedvhozó bejegyzés lett, családdal már ideje tervezünk ellátogatni oda. Úgy látszik, tényleg érdemes lenne már. ;) ❤ Örülök, hogy ennyire jól érezted magad. ❤

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! Megéri elmennetek, élvezni fogjátok ;)

   Törlés

Megjegyzés küldése