2017 és én - Blog

Ha már készült személyes évzáró bejegyzés, akkor kell lennie egynek blogos témákkal is. Reményeim szerint írás közben kitalálok pár tervet is 2018-ra, de ez sajnos nincs garantálva.

Statisztika

Összesen 79 bejegyzést publikáltam 2017-ben, ami lehetett volna több, ha nincs egy kis szünet nyáron. Mindenesetre elégedett vagyok a mennyiséggel, a minőségen pedig folyamatosan dolgozom.


A kommentek száma ebben az évben is elképesztően sok, 132! Ha csak a felét nézem a másik felét én írtam :D akkor is 66 hozzászólásról van szó és wow, szóhoz sem jutok. *-*

A feliratkozásokat, Facebook követéseket egyre nehezebben tudom követni, bocsi, rossz a humorom... :D főleg az utóbbit, mert a Facebook nem szeret tájékoztatni a fejleményekről. A feliratkozásokkal már könnyebb dolgom van, de néha ott is van katyvasz. Jelen állás szerint 30-an iratkoztatok fel és 114-en követitek a Facebook oldalt.

Tervek

Szerencsémre kezdenek tervek, ötletek körvonalazódni írás közben. Az egyik egy több fős projekt, amit szeretnék minél hamarabb tető alá hozni, de ez még igényel egy kis időt. Kicsit hasonlót szeretnék, mint a tavalyi Program hét (ITT olvasható).


Év vége felé sikerült két együttműködést is összehozni egy-egy céggel, aminek nagyon örülök! 2018-ban is szeretnék hasonló kollaborációkat.

Ezek mellett még szeretnék összehozni egy jó hangulatú, aktív olvasói csoportot is, amin egyelőre még dolgozom, de amik késik, nem múlik ;)

Egyéb

Írogatom a regényemet, ami most már láthatóan inkább novella lesz. Ez az első összefüggő, hosszabb írásom és szeretném minél hamarabb befejezni. Nem kapcsolódik szorosan a Pepitakastélyhoz, de az íráshoz annál inkább, illetve az igazán friss, másik blogomhoz is.

Régóta agyalok egy másik blog nyitásán, ahova egyéb (nem cikk-szerű) írásaimat publikálnám. Eleinte elvetettem az ötletet, mondván írjak csak a fióknak, amíg egy minimális tapasztalatot nem szerzek. Végül Ginny next stop. c. blogja adta meg a végső löketet, így megszületett a Milagrosa (=Csodálatos). 

Ti mire vagytok a blogotokban a legbüszkébbek? Melyik a kedvenc blogotok? 

Megjegyzések

 1. Nagyon gratulálok mindenhez, kívánom, hogy hasonlóan eseménydús és sikeres legyen a 2018 is!❤

  VálaszTörlés
 2. Úgy látom, vannak célok szép számmal! Sok sikert hozzájuk! :)
  És köszönöm szépen az említést, nagyon jól esett. Szurkolok, hogy az a blogod is jól működjön :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm és nincs mit <3 Várom a Bukásom történetének a folytatását :D

   Törlés

Megjegyzés küldése