2017 és én - Élmények

Idén szerettem volna egy személyesebb bejegyzést év végére, ezt a célt szolgálja a mai poszt. A teljesség igénye nélkül kiválogattam pár képemet, amik 2017-ben készültek és ezeket kommentáltam pár mondatban vagy kicsit többen :D.

Sokszor sikerült bekuckózva olvasnom, általában pihe-puha zokniban és egy bögre forrócsokival a kezemben. A képen látható könyvet (Dash és Lily 12 napja) nagyon ajánlom, engem elvarázsolt, ahogy a sorozat első része is *-*

Aki régebb óta olvas, tudhatja, hogy január-február környékén rákaptam a hennázásra. Nagyon különleges, 'relaxáló' érzés megrajzolni a mintát, mindig nagyon élvezem! A képen az egyik kedvencem látható, az alkarom kétharmadát foglalta el.

 Idén egész sokszor sikerült megnövesztenem a körmeimet, részletkérdés, hogy mennyi ideig tartott az az állapot... ami nálam hatalmas eseménynek számít :D A képen normál állapotúak a körmeim, és a hátteret a kedvenc - néha takaróként is szolgáló - sálam szolgáltatta.

Idén többször is túráztam, saját meglepetésemre nagyon élveztem is! A képen a túra közben talált kövem van és Budaörs egyik hegyéről dombjáról lett fotózva. Egyébként itt a Budaörsi Kopárokon vettünk részt. 

Az egyik legszebb élményem 2017-ben nem más volt, mint London <3 Teljes szerelem az egész város! Amit csak lehetett, megnéztük az 5 nap alatt és elképesztően jól éreztem magam! A kép a szállásunkhoz közeli buszmegálló tábláját mutatja, amit azért fotóztam, hogy tudjuk, melyik busszal tudunk közlekedni :D

Az 5 napból egyet Brigthonban töltöttünk, ami szintén csodálatos volt! Vonattal mentünk, igazi filmbe illő állomásra érkeztünk. 

Júliusban érkezett Pocak, aki egy igazi karakán nyuszi. Rengeteg bosszúságot és örömteli pillanatot okozott nekünk, de teljesen hozzánk nőtt! Most is teljes erőbedobással ássa a parkettát... :D

Edzőtáboros csapatkép *-* Nagyon élveztem az edzéseket, a szabad programokat és az esti 'vetélkedőket' is! Legközelebb is ott a helyem :D Ha valaki megtalál a képen, szóljon ;) De tényleg, én nem látom rajta magamat!

Már beszámoltam róla, hogy a hajam több festésen is átesett, de képet nem igazán mutattam a végeredményről. Az elsőn még az ombre verzió látható. A másodikon fodrász után vagyok, itt már a teljes hajam be van festve, de fakult már a színe, inkább vöröses, mint lilás.

Ez a kép is egy túrán készült, egy szurdokba látogattunk el a családommal. Gyönyörű volt! Szerencsénkre az idő tökéletes volt, a levelek már kezdtek lehullani, teljes színkavalkádot okozva.

A Blogger Day-ról már írtam egy beszámolót, ITT el tudjátok olvasni. Nagyon tetszett az esemény, rengeteg infóval gazdagodtam. Örülök, hogy Annával ott lehettünk!

Igyekeztem idén visszább szorítani a gyorskaját, de nem igazán jártam sikerrel. Menthetetlenül odavagyok a KFC-ért, Mekiért, BurgerKingért... 

Már elejtettem egy-két infót az Illyés Napokkal kapcsolatban, ami a sulink egy rendezvénye. Három napig a téli szünet előtt folynak az események. Délelőttönként különböző kategóriájú produkciók vannak, a délutánok pedig a terítéssel, a terem berendezésével, gyakorlással zajlanak. Idén a teremnél vállaltam nagyobb részt, az eredmény egy része pedig a képen látható :D Egy középkori várat próbáltunk megjeleníteni. 

Mi volt a legemlékezetesebb pillanatotok 2017-ben? Mit terveztek ha terveztek 2018-ra?

Megjegyzések

 1. Réka*-* Imádtam ezt a bejegyzést, mint 2017-ben és előtte is az összeset. Jövőre találkozunk, csak így tovább <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Annus, köszönöm *-* Várom, hogy talizzunk!

   Törlés
 2. Nagyon eredeti ez az év végi összefoglaló ilyen módja, legalábbis én még sehol sem láttam! És a hajad, aztamindenit, lehet, hogy a valóságban kicsit másabb, de beleszerettem, én is ilyen, kicsit sötétebb barnát szeretnék, gesztenyés ez, amilyennek a képen látszik (tudom, hogy ez lilás). Sok sikert a következő évre! :) <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én se nagyon láttam még hasonlót, szerettem volna kicsit máshogy írni az évzárást, mint mások :D
   Én is imádom a gesztenyés barnát (most már olyanra fakult egyébként :D )! Sajnos a képek nem teljesen adják át a színét, na meg fénytől függően mindig más árnyalatban pompázik :D
   Köszönöm <3

   Törlés

Megjegyzés küldése