The Tea Break Award - A Teaszüneti Díj

Az a megtiszteltetés ért, hogy hozzám is elért a Thea által útra indított díj, ráadásul egy számomra nagyon kedves bloggertől, Ginny-től kaptam (feltétlenül nézzétek meg a blogját!) a kitüntetést. Innen is nagyon-nagyon köszönöm!


Szabályok

1. Köszönd meg a jelölést annak, akitől kaptad a díjat, említsd meg és linkeld be a blogját. Másold be a szabályokat a bejegyzésedbe te is.

2. Mielőtt megválaszolnád a kérdéseket, illesz be egy idézetet, amiről azt gondolod, hogy a legjobban illik hozzád, jellemez téged.

3. Válaszold meg a 8 kérdést, amiket a téged díjazó blogger tett fel.

4. Írj újabb 8 kérdést, amiket majd a te jelöltjeid fognak megválaszolni.

5. Jelöld meg azokat a bloggereket a blogjaikkal együtt, akiket megjutalmazol a díjjal, s magyarázd meg pár szóval, miért pont rájuk esett a választásod.

+1. Kívánj valami szépet az általad díjazott bloggereknek.

Idézet(ek)


Mivel eléggé hezitáló, néha döntésképtelen ember vagyok, ezért ez a feladat igen komoly problémát okozott. Végül két idézetet találtam, ami mostanában a szívem csücske:

"A pozitív gondolkodás megerősíti az immunrendszert."
(Jenny Downham - Amíg élek)

"Nincsenek problémák, csak kihívások."
(Kerstin Gier - Az álmok harmadik könyve)

Ginny kérdései

1. Hogyan néz ki a jövőd a legvadabb álmaidban, ha a pénz és minden más nem lenne akadály?
Elég sok közöm lenne tánchoz, íráshoz, blogoláshoz. Remélhetőleg a munkám is ezekhez kapcsolódna, de igazából mindennel elégedett lennék, ami örömet okoz. Szeretnék később családot, illetve nyuszi nélkül elképzelni se tudom az életemet. Természetesen más(ok) is állnak a 'nem tudok nélkülül élni' listámon, de nem szeretnék többet elárulni :)

2. Ha művész lennél, milyen stílusban, milyen eszközökkel dolgoznál és mit jelenítenél meg? (például agyagszobrász absztrakt stílusban)
A képzőművészeti ágakhoz nem értek borzasztó vagyok belőlük. De szerencsémre nem merül itt ki a művészet fogalma. Hatalmas szenvedélyem a tánc, mostanában főleg a hiphopért és a swingért, rockabilly-ért, különösen a jive-ért vagyok oda. 


3. A hét melyik napját szereted a legjobban, és miért?
A legjobban talán a szombatot és a vasárnapot szeretem, főleg azért, mert sokkal több időm van arra, amire szeretném, hogy legyen. Megvan a hétvégékben az, ami a hétköznapokban a suli miatt nincs. Ez pedig a saját időbeosztás, szervezés. Egyébként igyekszem mindenben meglátni a jót, ezért is van a Bullet Journalömben (bejegyzés ITT) ehhez kapcsolódó oldal. :)

4. Mi a kedvenc képed jelenleg?
Oh, kedvenc képből rengeteg van! *-* A bejegyzésbe ezeket tűzdeltem tele. Igyekeztem szortírozni ;) Egyet ide is beteszek, jelenleg ez zárolt képernyőm háttere. Itt voltunk kirándulni pár hete. 


5. Mi életed legelső emléke?
Talán a legkorábbi emlékem bölcsiből származik, amikor az udvaron kifejtették az arcomat. Sajnos arra nem emlékszem, hogy minek, de biztos valami nagyon aranyos lehetett.

6. Mi az a téma vagy témák, ami(k)ről rengeteget tudsz beszélni?
A kérdés az, hogy miről nem! :D Igazából elég változó, abszolút hangulat függő, hogy mennyit beszélek. Amikor boldog vagyok, valami foglalkoztat, akkor rengeteget tudok beszélni és lelőni sem lehet, de ha épp olyan kedvem van, akkor meg se szólalok.  

7. Ha beöltöznél, mi/ki lennél farsangkor vagy következő halloweenkor? Szokásod megünnepelni ezeket és beöltözni?
Egyszerűen imádom a jelmezes, beöltözős dolgokat! Sajnos nem nagyon szoktunk ilyesmit tartani, de két éve voltam halloweenezni, illetve alsóban minden farsangkor beöltöztem. Utoljára törött kezű-lábú ember voltam :D Most teljesen ötlettelen vagyok, hogy minek öltözhetnék majd be, ha lesz rá lehetőség. 

8. Spoilerezzünk egy kicsit: Miről fog szólni a következő posztod, ha szabad tudni?
A következő bejegyzés egy beszámoló poszt lesz a 101 - 1001 kihívásról, amit egy éve kezdtem el. Sok minden történt azóta, van miről írni :D 

Kérdéseim


1. Melyiket szereted jobban, a kávét vagy a teát?

2. Melyik a kedvenc social media felületed?

3. Mi a legnagyobb álmod, vágyad a blogoddal kapcsolatban?

4. Ha bármilyen szuper képességed lehetne, mi lenne az?

5. Otthoni filmezés vagy mozi?

6. Melyik országban, városban élnél szívesen?

7. Ki/mi az, aki/ami mindig inspirál és motivál? 

8. Elkapott már a karácsonyi hangulat? 


Jelöltjeim

Rengeteg blogot követek, olvasok, szeretek és egy egész bejegyzés is kevés lenne, hogy mindenkiről ejtsek szót. Ezért hosszas agyalás után úgy döntöttem, hogy azt a bloggerinát ajándékoznám meg a díjjal, akit már régóta olvasok és nagyon szeretek, még akkor is, ha nagyon keveset kommentelek hozzá (ezen igyekszem változtatni). Ő pedig nem más, mint Kriszti, az Illúzióromboló írója. 


Nézzetek be hozzá, mert nagyon érdekes témákról ír és mindig öröm benézni hozzá! Sok-sok bejegyzést találtok nála könyvekről, sorozatokról, de nem csak azokról, amiket mind ismerünk. Ezért is nagyon szeretek nála nézelődni, mert mindig találok valami újdonságot, amihez meghozza a kedvemet. 

Sok sikert mindenhez, amit csak el szeretnél érni! Remélem, és szurkolok, hogy sikerül majd ;)

A képek forrása (kivétel: The Tea Break Award és a kirándulós): We Heart It

Megjegyzések

 1. Szia!

  Nagyon meglepődtem, amikor megláttam, hogy jelöltél erre a díjra! :O Azon pedig főképp, hogy így írtál rólam, ugyanis én is imádom a blogodat, és régóta követlek téged. Köszönöm szépen a díjat, megtisztelő!
  Üdv: Kriszti :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!

   Nagyon szívesen, abszolút megérdemled! Kíváncsi vagyok a bejegyzésedre :D

   Törlés

Megjegyzés küldése