Őszi Book TAG

Egyre több szuper könyves tagre bukkanok, ráadásul nem mostanában töltöttem ki ilyeneket... Szóval fogadjátok sok szeretettel ezt a kérdéssort, amit a HaBár, a könyves kocsma blogon találtam. (Link ITT)

Lehullott levelek - A világ tele van színekkel. Mondj egy könyvet, amin jelen van a piros, a citrom- és a narancssárga.
Gyorsan végignéztem a könyvespolcaimon és megakadt a szemem Tavi Kata Táncvarázsán, ami egy igazán őszies borító. Citromsárga ugyan nincs rajta, de vannak őszi levelek, ami bőven kimeríti a kérdést. :D 


Kényelmes pulcsi - Végre elég hideg van a kényelmes meleg ruhák viseléséhez. Melyik könyv tölt el melegséggel?
Huh, ide két jelöltem is van: Dash és Lily 1. - Kihívások könyve, illetve az Időtlen szerelem trilógia. Mindkettőt imádom és a gondolatuk is mosolygásra késztet, de Dash-éket tartogatom karácsonyra, szóval legyen a Rubinvörös, a trilógia első része. *-*


Őszi vihar - A szél süvít, az eső kopog. Melyik könyv, vagy műfaj lenne, amit ilyen napokon olvasnál?
Azt hiszem mindenki szeret néha begubózni egy jó nagy takaróba egy bögre forró itallal és egy jó könyvvel. Ilyen időben egyaránt szívesen olvasok valami egyszerűbb, aranyos, romantikus könyvet, mint egy nyomasztóbb, szomorúbb regényt.

Hűvös, csípős idő - Melyik vagány karakter helyébe lépnél?
Ki számít vagánynak? Szerintem minden fantasy kötet szereplője vagány legalább egy picit, szóval a Silberből Livnek elég király lehet lenni. Irányítani az álmainkat és ki-besétálni másokéba? Jöhet!Forró almabor - Melyik az a könyv, ami alulértékelt?
Ehhez a kérdéshez segítségül hívtam a moly.hu-s százalékokat, ami alapján viszonylag alulértékelt Nick és Norah végtelen éjszakája. Én nagyon szerettem a történetet, nem lett kedvencem, de 74%-nál mindenképp többre értékelem. 
                                                                                         

Kabátok, sálak, kesztyűk - Az időjárás hidegebbé vált és ideje, hogy melegebben öltözzünk. Melyik az a könyv, ami annyira csodás borítóval rendelkezik, hogy legszívesebben csak magadnak tartanád meg?
Ez fogós kérdés, mert a legtöbb könyvem, amit a magaménak tudhatok csodás borítójú, nem tudok kiemelni csak egyet. Imádom Cynthia Handtől az Amikor búcsúzunk borítóját, de szívem csücske Zoe Suggtól a Girl online is.Továbbra se hívnék ki senki konkrétat, mindenki töltse ki, akinek kedve van hozzá! A válaszaitokra nagyon kíváncsi vagyok, írjátok meg kommentben, vagy ha bejegyzést írtok belőle, küldjétek el a linket ;)

Megjegyzések