Lizzy Card PlanAll határidőnapló 2018

Végre sikerült kiválasztani és megkaparintani a 2018-as határidőnaplómat! Két éve kezdtem el igazán használni ezeket, de elképesztő, mennyire megkönnyítik a napjaimat, sokkal könnyebben szervezem a programjaimat, és jobban átlátom a szabadidőmet is.

A következő évre egy gyönyörű, fiatalos és abszolút hozzám illő darabot választottam a Lizzy Card kínálatából: A PlanAll családból az 'It's okay' feliratú, kék színátmenetes lett az enyém *-*


Kezdeném a bemutatást a borítóval, amiért teljes mértékben odavagyok! Kép alapján voltak kétségeim, de amikor végül letettem mellette a voksom és láttam élőben is... Valami csoda, ahogy kinéz, teljesen a magaménak érzem. <3 A határidőnaplóhoz kaptam egy szuper, színben passzoló Zebra tollat is, ami szintén nagyon király. Ezt a két gyönyörűséget láthatjátok a képeken ;)


A naplót kinyitva két oldalnyi matricával találkozunk, aminek nagyon örülök, mert imádok matricázni a füzeteimbe. Sokféle van, mind nagyon szépek, öröm lesz őket használni. Ráadásul nagyon praktikus számomra, hogy rögtön az elején van ez a két oldal, könnyű lesz őket megtalálni. 


Minden hónap kapott külön elválasztó oldalt, nem is akármilyent! Mindegyik más, iszonyú szépek és hangulatosak. Különösen imádom a januárit, az őszieket és a képen is látható decemberit. *-* Ahogy a kép is mutatja, van mellette egy jegyzet oldal is, ami minden hónap végén megtalálható és nekem igazán hasznos lesz.


Ezután az elválasztó oldal után jön a heti felosztású tervező, ami nagyon letisztult, egyszerű, mégis van benne egy kis plusz a betűtípus miatt. Nekem abszolút fiatalosnak, energikusnak én sem tudom, hogy lehet egy betűtípus miatt egy oldal energikus, mégis olyan... tűnik az egész. :D Az idei év alapján az a tapasztalatom, hogy jobb, ha mindkét oldalon a napok szerepelnek, mint a plusz jegyzet oldal, szóval ennek a felosztásnak külön örülök!


A napló végében, az összes hónap, hét után találhatóak a havi tervezők is, amit én leginkább blogos tervezésre, jóval előre kiadott időpontokhoz szeretek használni. Szuper, hogy ez is helyet kapott benne!


Az utolsó oldalak jegyzetelésre lettek szánva, amire nekem nagy szükségem szokott lenni. A képen láthatjátok, hogy már be is ragasztottam egy matricát, hogy könnyen oda tudjak majd lapozni, ha úgy adódik. :)

És végül a napló alap infói: B5-ös méretű, kemény fedeles és spirálozott. Nekem abszolút ideális, simán elfér minden táskámban, nem gyűrődős és akár ki is tudok tépni belőle lapokat. Mivel gumi záródású, könnyen bele lehet tenni lapokat, plusz matricákat is, nem fog belőle kiesni. 

Összességében nekem az A Határidőnapló, így nagybetűvel! :D A 2017-es LifeBookomat is imádom, de ez még jobbnak tűnik abból a szempontból, hogy maximálisan ki fogom tudni használni. 

Köszönöm a Stocker Papírboltnak ezt a csodás határidőnaplót és a Zebra tollat is! Most ti is tudtok játszani egy ilyen naplóért és tollért az oldalukon (link ITT) ;) 

Nektek már megvan a 2018-as határidőnaplótok? Ha igen, milyen? Hogy tetszik a PlanAll?

Megjegyzések

 1. Szia!
  Nagyon tetszik a határidőnapló, esetleg meg tudnád mondani, hogy mennyibe kerül?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Örülök, hogy tetszik :D Pontos árat sajnos nem tudok, de 2000-3000 forint körülit mondanék.

   Törlés

Megjegyzés küldése