Vivien Holloway - Mechanikus farkas

Kivételesen nem akarok gyorsan írni, hogy folytathassam az olvasást. Félreértés ne essék, ennek nem az az oka, hogy nem lett volna jó a könyv, hanem az, hogy várni kell a következő részre. Ráadásul el kell viselnem az óriási függővéget is! :O

A történet:
A Tolvajok kézikönyve ott ért véget, hogy Winie rájött, Will Tony-val szövetkezett, ezért megszakította a kapcsolatot a fiúval.
Ebben a részben is pörögnek az események, központi szerepben a címadó fémfarkas áll. Harry és Blackwood nem tudnak megegyezni, de egyik a másik nélkül semmire nem megy a maga részével a farkasból. Ennek a problémának a megoldásában kap szerepet Winie, ezen ügyködik a könyv során.
Ezzel szemben Will családi ügyeket intéz és próbál kapcsolatba lépni Winie-vel.

Véleményem:
Először is hadd fejezzem ki, mit váltott ki belőlem a hatalmas függővég. Valószínűleg át tudjátok érezni, milyen egyre gyorsabb szívveréssel olvasni az utolsó oldalakat, ahol már nagyon-nagyon beindulnak az események és várod a megoldást, a végkifejletet. De, és itt jön a hatalmas de: részben lezáródnak az problémák, de bejön a képbe egy még nagyobb és itt vége, várnod kell a következő részre. Egyszerűen megőrülök!
Na, térjünk rá a könyv többi részére, amit zseniálisnak tartok! :D Ebben a részben több romantikát kapunk, ugyan nem 'igazit', de ezzel is bővült - az egyébként is színes - palettája a könyvnek.
Természetesen akcióban sem volt hiány, különösen a könyv második felében nem tudtam másra figyelni, egyszerre olvastam el azt a száz oldalt. A másra nem figyelés nem jött össze, mert folyton mellettem rosszalkodott a nyuszkóm, úgy döntött, ő most figyelmet fog követelni magának. :D
Az előző résznél említettem, hogy szeretnék többet tudni Will anyukájáról is, feltételeztem, hogy ebben a részben választ kapok a kérdéseimre. Így is történt, ráadásul Harry medáljának a 'rejtélye' is kiderült.
Összességében rengeteg dolog történt és én mindent imádtam! *-*

Szereplők:
Örültem, hogy Harry nagyobb szerepet kapott, de nem igazán lopta be magát a szívembe, inkább semlegessé vált számomra. Szerintem jobb párost alkot Winie és Will, de így se lehet kifogásom. :)

Will szemszögeit egy csöppet kevésbé szerettem az elején, hiányzott mellőle Winie, de kárpótolt Audrey többszöri megjelenése. :D Továbbra is ő az egyik kedvencem a Langton családból.

Arnie újbóli feltűnésének is nagyon örültem, aranyos karakternek tartom.

Harry nagymamája is király volt, nem véletlen, hogy Langton nagymamával jóban vannak.

Blackwood és bandája elég korrekt rosszfiúk voltak, Luther kifejezetten kedves és szimpatikus is volt.

Ti is ugyanúgy várjátok a következő részt, mint én? Mit gondoltok, mi fog történni a folytatásban?

Megjegyzések