HAUL - Glamour napok

Mivel a legutóbbi szerzeményes bejegyzést meglepően sokan néztétek meg, ezért úgy döntöttem, hogy most is megmutatom, miket vásároltam a Glamour napokon. Uh, de fura volt ezt a mondatot leírni :D

Valószínűleg tudjátok, hogy szerdától vasárnapig Glamour napok voltak, ami miatt sokan megrohamozták az üzleteket. Mi is elmentünk vásárolni, bár úgy terveztük, hogy idén kihagyjuk a kuponozást, de végül elindultunk és nagyon jól tettük. :D 

Pénteken mentünk el a közeli Dm-be, utána pedig a Tescóba, ahol több boltba is benéztünk. Most az akkor vásárolt holmikat fogom megmutatni.

Egyébként meglepően kevesen voltak az akciók ellenére, kényelmesen nézelődhettünk mindenhol.

A Dm-ben az 50%-os kuponok miatt most vettünk új sampont, dezodort, tusfürdőt, hajfestéket és micellás vizet is.
L'Oreal Elseve sampon: Ennek a samponnak valami eszméletlen finom illata van, remélem, hogy a hajamon is fog érződni.
A festékről majd bővebben fogok írni egy hajfestős bejegyzésben, ha minden igaz. A lényeg, hogy mostanában sötétbarna, lilás-vöröses színekben pompázik a hajam és kellett az utánpótlás.

Ezek mellett sikerült rátalálnom a Garnier 3 az 1-ben arctisztítójára is, amit már régebb óta nézegettem. Tisztítóként, arcradírként, illetve maszkként is funkcionál. Már kipróbáltam párszor és egy csoda terméknek tűnik!
A Garnier micellás vizei a kedvenceink, most úgy döntöttünk kipróbálunk még egy fajtát a márkától.

Igaz, ezekre nem volt kupon, de vettem még arcmaszkokat is, mert mostanában nagyon megszerettem őket és szupernek tűntek a csomagolás és a leírás alapján. Egyébként fátyolmaszkokról van szó :D Lehet soknak tűnik egybe a három, de nem tartom meg mindet ;)

A körömlakk színébe teljesen beleszerettem *-* Imádom és azóta ez is van a körmeimen. Kellemes csalódás volt, hogy az ecsete is király!

Most pedig rátérek a ruhákra, amikből nincs olyan sok, viszont mindegyik darabot imádom!

Elsőként ezt a fekete, fehér és piros inget mutatom, ami elsőre nagyon megfogott. Évek óta keresem Az Inget, így nagybetűvel, és most megtaláltam :D

Vettünk még egy khaki színű, egyszerűbb pólót is, aminek az ujja háromnegyedes. A kép sajnos nem adja vissza a színét, bárhogy próbálkoztam...

És most következzen a lényeg, a télikabátom! Imádom azóta, hogy megláttam a vállfán. Biztos, ami biztos alapon még megnéztük a többi üzlet kínálatát is, de ez volt a befutó. Nagyon puha, hatalmas, pufi a kapucnija a szőrmével és a színét is imádom, olívazöld. 

Egyébként az ing a Takkoból, a kabát és a póló pedig az F&F-ből, Tescóból van.

Ti voltatok kuponozni? Mit vettetek?

Megjegyzések