Vivien Holloway - Tolvajok kézikönyve

Lassan szokványossá válik, hogy minden értékelést úgy kezdek, hogy muszáj megírnom, hogy utána olvashassak tovább. Szóval fogadjátok szeretettel a Tolvajok kézikönyvét!

Fülszöveg és egyéb infók
A történet:           
Az előző rész végén Winie ártatlannak ítélve eljött a bíróságról. Winie feladatot kap az apjától, meg kell keresnie egy bujkáló vőlegényt. Ebben segítsége is akad egy új szereplő képében. Eközben Will vizsgafeladatot kap Winie-től, el kell terveznie egy tárgy elrablását.

Véleményem:
Egyszerre több szálon fut a történet köszönhetően a két szemszögnek, aminek én nagyon örültem. :D Mindkét oldal izgalmas, akcióban nincs hiány!
Berti keresése során sokszor mosolyogtam, nevettem. Különösen az elkapásánál, amikor megdobálja keresőit szeméttel. :D
Willnek hála, aki lemásolta a Könyvet még több mágikus szerkezetről lesz tudomásunk. Valamiért nagyon odavagyok ezekért a találmányokért. :D

Szereplők:
Winie még mindig kedvenc, imádom a stílusát!

Willről most többet tudtam meg. Eddig is tiszta volt, hogy az apja nem túl jó fej, de ebben a részben erről is több infót kaptunk, arra még nagyon kiváncsi vagyok, hogy anyukájának milyen kapcsolata volt a tárgyakkal. A könyv során arról is megbizonyosodtam, hogy fontos neki Winie, Spoiler! mindenképp el szeretné érni, hogy Tony eltűnjön. Kár, hogy nem jött ki jól a dolog, de várható volt, hogy nem lesz zökkenőmentes, ha Tony feltűnik. Spoiler vége ;)

Harry érdekes figurának ígérkezik, alig várom, hogy még többet megtudjak róla. Különösen foglalkoztat a medálja, remélem, a következő részben erre is választ kapunk.

Furcsa, de ebben a részben nem avattam új kedvencet a Langtonok közül, de már így is vannak páran a listán. :D

Melyik a kedvenc mágikus szerkezetetek? 

Megjegyzések