Vivien Holloway - A hóhér kötele

Alig várom, hogy folytathassam az olvasást a sorozat következő kötetével, de tudom, ha most nem írom meg az értékelést, akkor sosem. Szóval, vágjunk bele!

A történet:
A Tolvajbecsület ott fejeződik be, hogy Winie a páncélteremben reked és hagyja, hogy elfogják. Így börtönbe kerül és várja a tárgyalásokat, amik az esélyt jelentik a túlélésre. Eközben Will szemén keresztül nyomon követjük, mi történik a cella falain kívül.

Véleményem:
Kezdetnek annyit mondanék, hogy továbbra is hozta a várt színvonalat, továbbra is elbűvölt.
Nagyon örültem a váltott szemszögnek, jóféle meglepetés volt meglátni az első fejezet alatt a William nevet. Winie látásmódját egy fokkal jobban szeretem, de így volt betekintésünk arra, mi folyik a családban, mi övezi körül a tárgyalásokat.
Spolier! Szuper volt, hogy a gyűrű is egy újabb legendás szerkezet, mielőtt kiderült volna, már kezdtem sejteni. Annak is nagyon örültem, hogy Will volt az, aki megmentette Winie-t. Még akkor is, ha nem teljesen egyedül csinálta. Jól esett, hogy ha már miatta kapták el, akkor ő hozza ki. :) Spoiler vége ;)

Szereplők:
Winie a szoros helyzetet is királyul kezelte, a bíróságon nyújtott alakítása nem volt semmi. :D

Will továbbra is szimpatikus. Aranyos, hogy megtette, amit tudott, hogy segítsen Winie-nek.

Spoiler! Tony-nak persze megint fel kellett tűnnie fontos helyzetben - jelen esetben a könyv aukcióján – és várhatóan bekavart. Spoiler vége ;) Örülnék, ha nem lenne ilyen öntelt paraszt, de hazudnék, ha azt mondanám, nem visz színt a történetbe. :)

A családot még mindig imádom, és úgy néz ki, minden rész után újabb kedvenceket avatok. Ezúttal Woolf, Arnold és Elvira került fel a listára.

Nektek ki a kedvenc szereplőtök? 

Megjegyzések