Kingsman 2. - Az aranykör

Nem is olyan régen, még augusztusban beszámoltam pár mini hírről (ITT olvasható), amik között szerepelt a Kingsman második részének megjelenése is. Végre elérkezett a várva várt pillanat, megjelent, én pedig eljutottam egy moziba, hogy megnézzem! :D
A történet:
Az első rész vége óta eltelt egy év, ami alatt Töki igazán nagyszerű ügynök lett. Ahogy a leírásban és a trailerben is szerepel, a Kingsman ügynökséget rommá zúzzák, csak Töki és Merlin éli túl a merényletet. Mivel ez nem csak véletlen robbantás, hanem egy újabb világuralomra éhes gonosz tervének része, Töki és Merlin igyekszik segítséget találni. Meg is kapják ezt a Statesmen nevű csapattól, akik lényegében az amerikai Kingsman. És itt kezdődnek csak igazán a bonyodalmak, intrikák... ;)

Véleményem:
Elképesztő! Komolyan mondom, hihetetlen. A film már az első percekben belecsap a közepébe és folyamatosan fenntartja az érdeklődésemet, hol így, hol úgy. Az előző részhez képest sokkal több érzelmet, magánügyi bonyodalmat kapunk, de még mindig nem túlzott mennyiségben. A film megmarad az igazán humoros, akciódús kategóriában.
Nem tudom, milyen lett a magyar szinkron, de angolul iszonyatosan jó volt! Rengeteg apró poén, természetesen ezeket végigkíséri a brit úriemberek modora. Na, és az akcentusuk sem utolsó! *-*

Szereplők:
Töki kinőtt a balhés srác szerepből és az egész film alatt egy kiváló úriember módjára viselkedett, miközben megmutatta az érzelmes, aggódó oldalát is.

Merlin nem véletlen volt már az első részben is a kedvencem. Spoiler mentesen most ennyit tudok mondani...

Harry-re biztosan kíváncsiak vagytok, hiszen mindenki látta a trailerben, hogy minden bizonnyal feléledt valahogyan a fejlövése után és újra akcióban van. Annyit mindenképp megerősítek, hogy Harry él, a többit nektek is úgy kell megtudnotok, hogy megnézitek a filmet és izgultok érte. ;)

Poppy, aki a filmben a világuralomra szeretne törni elképesztő volt. Ennyire beteg, negédes karakterhez még nem volt szerencsém. Zseniális volt!

Elton John abszolút színesítette a filmet, általában szó szerint :D Egy üde folt volt a történetben.

Gyömberke volt a kedvencem a Statesmen ügynökei közül. Ahogy Merlint, úgy őt is a szívembe zártam, részben a munkája miatt.

Charlie visszatérése igazi meglepetés volt és valamennyire örültem is neki. Jól állt neki a szerep, sokkal jobban, mint az előző részben a tapló úriember karakter.

Láttátok már a filmet? Meg szeretnétek nézni?

Megjegyzések

  1. Fuu nővéremmel nagy kingsman rajongók vagyunk. Biztosan be fogunk ülni a filmre!
    Jó cikk lett! ;)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése