DIY hatalmas inspirációs tábla

Ma megmutatom, hogyan varázsoltam az ajtómból egy inspirációs táblát. Bizony, az ajtóm kapta a megtisztelő feladatot, hogy a kedvenc We Heart Itos képeimet tárolja állandó ihlet forrásként. :D


Szükség lesz szigetelőszalagra vagy bármilyen díszítő szalagra, de ezt el is hagyhatjátok, ha gondoljátok. Nekem jobban tetszik a csíkokkal. A szigetelőszalagot én jobbnak tartom, egyszerűen és olcsón beszerezhető, ráadásul a fekete színe nem vonja el a figyelmet a képekről, ráadásul könnyen lehúzható az ajtóról, ha úgy alakul a dolog.

Első lépésként az ajtóm felső felére négy csíkot ragasztottam összevissza úgy, hogy kis "tereket" képezzenek. Ezután üresnek éreztem az alsó részt, ezért oda még ragasztottam vízszintesen pár csíkot és ez alá háromszögeket is.

Következett a képek válogatása. Átnéztem a We Heart Iton lementett képeimet és kiválasztottam a kedvenceimet. Ezeket egy gyűjteménybe rendeztem (IDE kattintva megtaláljátok a gyűjteményt) és előhívattam.


Várnom kellett pár napot, amíg megérkeztek a képek, de megérte. :) Már csak fel kellett őket ragasztani. Ebben nagy hasznomra volt a blu tack. Ez egy gyurmaragasztó, amit könnyen le lehet szedni és áthelyezni, nem hagy nyomot maga után.

Készítettek már hasonlót? Ki van dekorálva az ajtótok?

Megjegyzések

 1. Nagyon tetszik az elképzelés. A képek engem is elképesztő módon tudnak inspirálni, és a We Heart It egy szuper alkalmazás.
  Puszi: V. B.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszik :) A We Heart Itet egyenesen imádom! *-*

   Törlés
 2. Nagyon tetszett a cikk!:)
  Örömmel járok ide vissza olvasni!:)
  Puszi

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése