Gondolatok #6 Helyzetjelentés

Egyből bele is csapnék a közepébe, ki nem mondott szünet van a blogon és ez így is marad határozatlan ideig. Okot nem igazán tudok rá mondani, egyszerűen nincs kedvem hozzá, kényszerből meg nem szeretnék írni. Mindenesetre most itt vagyok egy röpke helyzetjelentés erejéig, ahogy a címből is látható.
Elkezdődött a nyári szünet én már a javán túl vagyok, de még van mit várni a következő hetekben. Megjártam Angliát, voltam túrázni, családdal, barátokkal is töltöttem az idő, na meg sorozat nézéssel. Olvasni nem nagyon volt kedvem mostanában, de pár hete meg nagyon belelendültem, most visszább vettem belőle. 
Még biztosan van egy edzőtábor és sajnos csak kérdőjelesen egy angol tanfolyam nyelvvizsgával egybekötve. (Ide egy csöpp 'reklámot' be is szúrnék: Még lehet jelentkezni a tanfolyamokra, ITT minden infót megtaláltok)  

Közben tervezem tovább írni a regényemet ez úgy hangzik, mintha nagyon komoly lenne és értenék hozzá :D, nyuszit is szelídítek ezt később talán kifejtem, meg természetesen olvasok, sorozatokat nézek. 

Valamikor biztos jövök bejegyzésekkel, egyelőre nem merek semmit ígérni, de valahogy majd alakul. 

Lényeg, a lényeg, zajlik az élet és élvezem. :D Remélem nektek is jól telik a nyaratok, írjátok meg, ha van valami szuper élményetek! ;)

Megjegyzések

  1. Térj vissza közénk minél előbb! (ez furcsán hangzott) Addig is pihend ki magad, és gyűjts sok-sok inspirációt és ihletet! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Furcsán, de jól hangzott :D Köszi, nagyon jól esett a kommented, igyekszem újra megfelelő inspirációt találni :)

      Törlés

Megjegyzés küldése