Leiner Laura - Egyszer

Elég nehéz belekezdenem az értékelésbe, mert vegyes érzelmeim vannak a könyvet illetően, de egyelőre nem tudom pontosan megfogalmazni, hogy miért.

Fülszöveg és egyéb infók

A történet:
A történet eleje visszatekint a Késtél posztolásakor történtekre, bemutatja, hogyan ismerkedett meg Körte és Beki és azt is megtudjuk, hogy Geri mennyire egy barom.
Utána megszokott a menet, tehát megtudjuk, mi történt közvetlen a Valahol vége után, aztán jön a két hónap ugrás és egy hét eseményeit követjük.

Véleményem:
Eléggé hiányérzetem volt a könyv olvasása közben és utána is, amit némileg enyhített a kötet végén található Wikipédiás "Ez történt utána..." rész, de számomra keveset szerepelt a legtöbb karakter. Hiányoltam több Anti, Daniella, Evelin, FBA, Pabló, Lili és persze Nagy Márk jelentet. Körtét is nagyon szeretem, de ő most "nagyobb" szerepet kapott, így róla eleget olvashattam.
A legtöbb könyvet így szoktam letenni: "Jó, oké, értem, hogy happy end meg minden, de mi van az elvarratlan szálakkal? Mondjátok már meg nekem, hogy mi a csuda történt utána!" Legnagyobb örömömre itt kaptam mindenre választ, az Evelin és a Fogd Be Aszádnál jókat nevettem mondjuk várható volt :D
Méltó lezárása volt a sorozatnak, de igazán csak Bexitől vettünk búcsút, a többiek nem szerepeltek eleget hozzá. Nagyon szerettem a szomorkás hangulata ellenére, amit gyakran felváltott pár vidám, humoros jelenet. :)

Szereplők:
Körte életébe most nagyobb betekintést kaptunk, aminek nagyon örültem, ezáltal jobban megismerhettük őt. SPOILER! Amikor kiderült, hogy Bettyvel babájuk lesz és megkérdezte, hogy jó apa lesz-e... A választ természetesen mind jól tudtuk, IGEN! SPOILER VÉGE!
Daniellát még minden imádom, szuper karakter. most is megmutatta, hogyan lehet kitiltatni magunkat bárhonnan. :D
Beki belső monológjait most kicsit sokalltam, pedig általában szeretem őket. A Márkkal közös jeleneteiket mindig is szerettem, ez most sem volt másképp.

Olvastátok már a befejező részt? Hogy tetszett?

Megjegyzések