Ilyen volt március

A március tartogatott pár eseményt. Másnak lehet, nem tűnnek nagy dolognak a történtek, de én büszke vagyok magamra elég sok minden miatt.

Például túlestem életem első vérvételén, amitől rettegtem. Elképzelhetőnek tartottam, hogy tűfóbiás vagyok szerencsére nem :), mindenesetre muszáj volt elmennem. A sok várakozást leszámítva nem is volt annyira vészes.

A photoshoppal is elkezdtem barátkozni. Meglepetésemre nem megy annyira borzalmasan csak rosszul, többek között kipróbáltam, milyen lennék vörös hajjal.

Több barátommal is volt programom a hónapban, okoztak pár nagyon kellemes pillanatot órát :D

Az angolra is próbáltam ráfeküdni, úgy érzem, sikerült. Ráadásul júniusban megyünk Angliába! Már alig várom, teljesen be vagyok zsongva! :D

Tanulás téren érdekes fejlemények történtek. Kb. 4 tanárom hiányzott, amikor doga maraton közeledett. Nekik köszönhetően kaptunk pár nap haladékot, hogy jobban felkészüljünk ,mert nem az utolsó pillanatra hagyom a dolgokat, neeem. Végül egész jó eredménnyel éltem túl a tz-ket, beadandókat.
Volt jó pár pihis napom is. Például a diákok által szervezett nap, amikor különböző előadásokra jelentkeztünk. Igy találtam rá egy nagyon szuper kutyus menhelyre, ahová lehet menni önkéntes munkát végezni kutyust sétáltatni vasárnaponként. Tervben van, hogy kimegyek majd, ajánlom nektek is. Itt egy link róluk.

Blogolás terén nem voltam túl produktív, de az életem rendszerezettebb lett. Erről szeretnék írni nektek, tök hasznos dolgokra jöttem rá.

Beküldtem az egyik írásom egy antológiás pályázatra (Moly 3. antológia), kíváncsi vagyok az eredményre, bár úgy érzem, nem fogok bekerülni a kötetbe. Mindenesetre egy nagy lépésnek tartom.

A táncra nagyon rákapcsoltam, nem csak edzésen, hanem itthon is. Sokat edzem, táncolok, nem is tudjátok, mennyire kikapcsol. Hamarosan versenyünk is lesz, amit nagyon várok. Szurkoljatok 9-én!

Pár új kedvenc számom is lett: Stay, That's what I like, Lights on, Understand <3 Utolsó kettő Shawn Mendes Illuminate cimű albumáról, ami youtube-on nem elérhető, de spotify-on megtaláljátok őket. Zseniálisak! A Stay-t egy barátnőm mutatta, először nem tetszett annyira, de most imádom! *-* A második egy új Bruno Mars szám, ami elsőre szintén nem fogott meg, de minél többet hallgattam, annál jobban megtetszett.

És végezetül pár márciusi képem:


Nektek hogy telt ez a hónap?

Megjegyzések

Megjegyzés küldése