5 sorozat, amit ismerned kell!

Ma öt sorozat lesz terítéken, de nem akármilyenek! A kedvenceim. <3 Megmutatom nektek, mikért kikért rajongok, mit ajánlok teljes szívemből. Lesz itt minden khmm, sitcom és fantasy, amit szeretek. Szóval kezdjük el!
Jóbarátok (FRIENDS)
Mi mást ajánlhatnék legelsőnek? Költői kérdés, ne válaszoljatok A Jóbarátok az első sorozat, amibe beleszerettem és ezért örökre helye lesz a szívemben. A legtöbb mai sitcomot ez a csoda ihlette. Visszarepülhettek 10-20 évet és élvezhetitek a sorozatot. Ráadásul nem kell aggódnotok a függővégeken, folytatásokon, mert a sorozat jó régen lezárult és 10 évaddal várja nézőit.

Agymenők (The Big Bang Theory)
Nagyon-nagyon szeretem! Legalább annyira, mint a többi sitcomot, amit nézek, de na... Semmi más függőségem nincs. A történet középpontjában négy tudós áll, az ő életüket követhetjük nyomon. Csak ajánlani tudom, egy rossz szavam sincs rá.

Így jártam anyátokkal (How I met your mother)
Annyira ajánlották nekem ezt a sorozatot én meg sokáig ódzkodtam tőle, de végül belekezdtem és pár hét alatt kivégeztem az összes évadot. És miért? Mert OMG, ez egy szuper sitcom az utolsó pár részt leszámítva, mert az shit, sorry! Lényegében ugyanaz, mint a Jóbarátok, de idő és karakter eltérés akad bőven.

Lucifer
A kedvenc nem sitcom sorozatom all time! Én még nem láttam ilyen szuper sorozatot!
Az alap story: Az ördög megunja a poklot és szabadságra megy a Földre. Belekeveredik pár nyomozásba, megy a dráma. Ide kattintva olvashattok róla többet is, sok kérdésre válaszoltam a Luciferrel kapcsolatban is. :)

Teen wolf
A magyar címet nem vagyok hajlandó kiírni. Mert ki ne szeretné a gimis sorozatokat egy kicsit nagyon megcsavarva? Megint költői kérdés Mi történik, ha két srác hullát keres éjszaka az erdőben? Persze, hogy az egyiket elkapják a másik meg vérfarkas lesz... hupsz, spoiler Jön a sok bonyodalom, szerelem, vadászok, vérfarkasok, egyéb misztikus lények, ja meg feltámadások, mert csak az hal meg, akinek élnie kéne... Engem egyszerűen magával ragadott és most alig várom, hogy nyár legyen és jöjjön az utolsó évad maradéka. Sokan lehúzzák, de na... Azért én ajánlom és pont.

Szeretitek ezeket a sorozatokat? Mivel egészítenétek ki a listát? Várom a véleményeteket kommentben!

Megjegyzések

 1. Most aztán még jobban szeretlek! Teen wolf😍 Agymenők, Himym, en még Pll-lt meg TVD-t is nezek☺☺

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnos a TVD főszereplői nem szimpatikusak :( A Pll-t elkezdtem, de nekem nem tetszett. Most a The 100-ra kaptam rá nagyon ♡

   Törlés
 2. Szia!

  Ötből négyet nézek/néztem. A Jóbarátok örök klasszikus, az Agymenők a jelenlegi kedvencem, az Így jártam anyátokkalban egy kicsit csalódtam, de szerettem. (Főleg Lilyt, de az a Buffy-s utóhatások miatt lehet. Alison Hannigannek van valami ellenállhatatlan bája. És jól játszik.) A Teen Wolfot főleg anyukám hatására nézem, annyira nem élvezem, bár vannak nagyon jó részei is, amiken egyszer csak ámul az ember. A Luciferből még egy részt sem láttam, de már sokaktól hallottam, hogy érdemes belenézni. Őszintén szólva, jelenleg túlságosan az Odaát hatása alatt állok, az ottani Lucifer nálam vitte a pálmát, szóval nem tudom, hogyan fogadnám azt a hapsit. Én speciel még hozzátenném a Buffyt, természetesen a misztikus/fantasy sorozatok kedvelői miatt, ugyanis az az egyik, hanem a legrégebbi ilyen típusú sorozat. (1997-es) Illetve nálam nem maradhat ki a Sherlock és a My Mad Fat Diary sem. Az utóbbi egy klasszikus feldolgozása ugyebár, angol és hihetetlen, hogy azok mit művelnek. Kiváló színészek, ügyesen megrendezett jelenetek, érdekfeszítő cselekményszál és fenomenális humor. A My Mad Fat Diary, mint címéből is kiderül, egy drámaibb hangvételű sorozat, a '90-es években játszódik, szintén brit, és atya ég... szerintem fantasztikus. Megható, őszinte és hiteles. Ha az ember tanulni akar valamit a tapintatról és az elfogadásról, akkor mindenképp nézzen meg belőle egy-két részt.
  Nagyon tetszett a bejegyzésed :)
  Üdv: Kriszti

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Az Odaátról már sokat hallottam, fel is van írva a megnézendők listájára :) A Sherlock a következő, amit el fogok kezdeni, nem hallottam még rosszat róla. A My Mad Fat Diary érdekesnek tűnik, bele fogok nézni :) Még a The 100-ot nagyon tudom ajánlani!
   Örülök neki ^^

   Törlés

Megjegyzés küldése