Xmas week - Téli kedvencek

Úgy gondolom, a télhez, karácsonyhoz a kuckózós olvasás, netezés, filmezés is tartozik, ezért most összegyűjtöttem a kedvenc téli hangulatú dolgaimat.

A linkekre kattintva utána olvashattok az adott dolognak. :)

Winter notes (Feljegyzések) - Naomi L. Price
Egy bloggal kezdeném a sort, amit nagyon szeretek és rendszeresen olvasok. Naomi blogján több történetet is megtalálhattok, ebből kettő befejezett, a harmadik pedig közeledik a végéhez. Ezeken felül lesz még egy történet a blogon, hiszen mindegyik story egy évszakot jár körbe. A téli be van fejezve és mindenkinek ajánlom ugyanúgy, mint a nyárit és a tavaszit. ;)

Rachel Cohn és David Levithan - Kihívások könyve
Tavaly karácsonyra kaptam a könyvet és imádtam! *-* Ha téli könyvet kell ajánlani ezt mondom! Annyira édes, hogy az elképesztő, de nem hánysz tőle szivárványt. ;)

Train - Shake up the happiness
A kedvenc karácsonyi dalomat nem hagyhatom ki a listából! Egy vagy két éve találtam rá erre a dalra karácsonykor és azóta ez a kedvencem.

Műjégpálya
A korcsolyázás szerelmeseként szégyen lenne kihagyni az egyik kedvenc helyemet. Évente egyszer megpróbállak elmenni, mert olyan csodás hangulata van az egésznek, teljesen más, mint máshol.

Ezek lettek volna a kedvenceim, nézzétek meg Anna bejegyzését is!

Megjegyzések