Xmas week - Last minute ajándék ötletek

Mindenki volt már abban a helyzetben, hogy gyorsan ki kellett találnia valamilyen ajándékot, de max egy órát tudott rászánni kocsikázással együtt. Na, erre a helyzetre szeretnék most megoldást keresni nektek és a jövőbeli önmagamnak. Gyakorlatilag csak élmény ajándékokat fogok mutatni, szóval ez egyben egy kis program ajánló is. :)
Attól, hogy ezek last minute ötletek, szuperül beválhatnak más alkalommal 'rendes' ajándékként. U know what I mean...

Szabaduló szoba
Szerintem az egyik legnagyszerűbb ajándék! Mára már nagyon elterjedt, rengeteg hely közül válogathatunk. Csak választani kell egyet és lefoglalni az időpontot pl: januárra és tökéletes karácsonyi ajándék, akár egy egész családnak.
Ajánlanék pár helyet, ahol én már voltam:

Mozi jegy 
Sablon, nem sablon, moziba járni jó, ha a film és a társaság jó. Megvan a maga feelingje az otthonival szemben. Ráadásul nem megszokott dolog ilyen 'élményt' ajándékozni. :) Itt nincs másra szükség, mint lefoglalni a jegyeket, vagy leírni egy papírra, hogy valamikor te állod a mozizást, persze nem ilyen nyers módon, karácsony lesz vagy mi :D 

A budapesti állatkertet én nem tudom megunni. Egyszerűen imádom! Ráadásul neten is meg lehet már venni a jegyeket, szóval ez is klassz ajándék lehet. Persze nem csak Budapesten lehet állatkertbe menni, biztos van a közeledben is egy.

Mi mást hagytam volna a végére, ha nem a korcsolyázást? :D Ugyanaz érvényes ide is, mint az állatkertnél leírtak. 

Ez lett volna az én last minute repertoárom. Írjátok meg a ti ötleteiteket és olvassátok el Anna bejegyzését is!

Megjegyzések