Xmas week - 8 dolog, amit szeretek a télben

Ismét egy tematikus héthez érkeztünk, aminek a témája a tél. Ma megtudhatjátok, mit szeretek a télben. Anna bejegyzését ide kattintva olvashatjátok el.

Jégkorcsolya
Imádok jégkorizni! 4 éves lehettem, amikor először koriztam. Még mindig emlékszem a helyszínre és a ruhámra! Azóta is ez az egyik kedvenc sportom. Ha tehetem, indulok a jégpályára. :) Amikor jégre lépek, teljesen átszellemülök és nehezen lehet kizökkenteni. Hasonlóan nagy örömet okoz, mint a tánc! <3

Forrócsoki
A legkedvencebb téli italom! Sára bejegyzésének köszönhetően már többféleképpen is el tudom készíteni. Nagy favorit nálam most a narancsos!

Sapka
Imádok sapkát hordani, amikor ki van bontva a hajam! Nem tudom, ez mennyire fura, de engem boldogsággal tölt el, amikor beérek a suliba, leveszem a sapkát és rájövök, hogy nem fagyott le a fülem...

Karácsony
Természetesen nem hagyhatom ki a tél egyik legmeghatározóbb eseményét! Én már november óta lázban égek, alig várom, hogy karácsony legyen! Imádom a hangulatát, a szeretet, ami eluralkodik rajtunk ilyenkor.

Szilveszter
Még egy nekem fontos esemény. Évek óta nagyon jó emlékeim kötődnek a szilveszterhez. Régen mindig társasoztunk valamelyik rokonomnál, családos barátunknál, de tavaly a barátnőimmel töltöttem az éjszakát és baromi jól éreztem magam. Ha minden igaz idén is barátokkal leszek :)


Már, ha van... Általában egy pici van. Ha esik a hó, nagyon boldog tudok lenni! :D

Téli/karácsonyi könyvek
Két könyvem is van, aminek a története teljesen karácsonyi, téli. Imádom mindkettőt és el is fogom őket olvasni a téli szünetben. Az egyik a Girl Online Zoe Suggtól, a másik a Kihívások könyve egy szerzőpárostól, akiknek nagyon hosszú neve van és lusta vagyok kiguglizni a nevüket...

Téli szünet
Egy-két hét, amikor végre van időm pihenni, több időt szánni a hobbijaimra, filmeket nézni, maratonit olvasni stb. Ezt azt hiszem, mindenki megérti :)

Megjegyzések