Vendégposzt - Top 5 kedvenc sorozatom

Sziasztok!
A Zene Mindörökre blog írója vagyok. Nagyon örülök, hogy itt, a Pepitakastély blogon is publikálhatok egy bejegyzést. Rékával ma egy „cserebejegyzést” írunk. Ő is írt egy zenés posztot az én blogomra, amit ide kattintva érhettek el.
Ahogy már a cím is elárulja, ez a bejegyzés a kedvenc sorozataimról fog szólni. Be kell vallanom, hogy sorozatmániás vagyok. Nem bírok ki úgy egy napot, hogy legalább 4-5 részt ne nézzek meg az éppen aktuális sorozatomból. Ezeknek mindig szigorúan befejezett sorozatoknak kell lennie (vagy nagyon előrehaladottnak), hogy véletlen se kelljen sok időt várnom a következő részig, mert tudom, hogy abba beleőrülnék. Főként sitcom-okat nézek, ebből adódóan az 5 sorozatból 4 műfaja ez lesz, a maradék egy pedig… majd kiderül. Nem is húzom tovább a szót, lássuk tehát, az 5 kedvenc sorozatomat.

#1
Friends
(Jóbarátok)
 Már nagyon régen – 2004 – befejeződött a sorozat. Akkor én még nagyon kicsi voltam, de emlékszem, hogy pár évvel később adták a tv-ben és már akkor imádtam ezt a sorozatot. Kb. 7 éves voltam, de tudtam, hogy ez egy örök kedvenc lesz. Ez az évek alatt nem változott semmit, hiszen a mai napig, minden évben újra kell néznem legalább egyszer mind a 10 évadot. Ebből következik, hogy már a teljes szövegkönyvet kívülről tudom.


#2
How I Met Your Mother
(Így jártam anyátokkal)  
A sorozat, aminek köszönhetően Neil Patrick Harris imádó lettem.  Imádtam az egész történetet, mondjuk….na jó én a végének egy részén nem nagyon lepődtem meg. Egy részből viszont nem akartam, hogy az legyen ami. Igen, ez így eléggé érthetetlen, de próbálok spoiler mentes bejegyzést csinálni. Sokakkal ellentétben nekem tetszett az utolsó évad is. Nem tartottam erőltetettnek. Szerintem az még kellett oda.


#3
The big bang theory
(Agymenők)
Kivételes eset, ugyanis ez a sorozat még nem fejeződött be. Bevallom, hogy kezdek félni, mert már a 9. évadnál járok és nagyon nem szeretnék várni a 10. évadtól kezdve, viszont lassítani sem szeretnék vele. Szóval...ezt hívom úgy, hogy dilemma.


#4
Two and a half man
(Két pasi meg egy kicsi)
Bevallom, hogy az utolsó évad nekem nagyon de nagyon nem tetszett. Ez Charlie Sheen sorozata. Már nem volt ugyanaz nélküle. Nem értem miért nem lehetett akkor abbahagyni, amikor úgy döntöttek, hogy megválnak a színésztől. Ennek ellenére természetesen kedvenc marad. Charlie és Jake örök kedvenc marad. Főleg az első pár évad a legjobb, amikor Jake meg kicsi, de utána is hihetetlen jó.


#5
Pretty Little Liars
(Hazug csajok társasága)
A végére hagytam azt, ami minden szempontból kivétel. Nem sitcom. Sőt...a közelében sincs. Valamint még most is futó sorozat. És jelenleg abban a fázisban van, amit ki nem állhatok, hiszen több mint fél évig nincs új rész. Arról persze nem is beszélve, hogy már ez lesz az utolsó félévad. Ez lesz az utolsó 12 (?) rész. Fura, mert ez az egyetlen sorozat eddig, amit 6 éven keresztül az elejétől a végéig néztem. Hiszen azt hiszem, hogy a második évad kezdődött, amikor én elkezdtem nézni. 

Ezek lennének tehát az én kedvenc sorozataim. Írjátok meg kommentben, hogy miket néztek ti legszívesebben, és hogy a felsoroltak közül ti szeretitek e valamelyiket.

Köszönöm, hogy itt lehettem
Life Music

Nos, mint láthattátok ez egy vendégposzt lett volna. Én teljesen megértem Life Musicot, szörnyű várni a kedvenc sorozatunk új részeire, de néha megéri. :) Én így érzek a Luciferrel és a Teen Wolffal is *-* 
Kellemes őszi szünetet!

Megjegyzések

  1. Szia!
    A PLL kivételével mind a négy sorozatot imádom. Jelenleg az Agymenők az egyik kedvencem, a Jóbarátok pedig klasszikus. Szerintem nincs ember, aki ne ismerné és szeretné. Az Így jártam anyátokkalt az utolsó évadig komolyan szerettem, de az utolsó részek szerintem nem sikerültek valami jól. A Két pasi meg egy kicsit már akkor szerettem, amikor még nem értettem, miről szól. Amikor Charlie Sheent kiírták a saját sorozatából, ami szerintem akkor is gáz, ha hatalmas botrányt csapott, abbahagytam. Ashton Kutchert sosem szerettem, de szegény még jobban megutáltatta magát velem, amikor megpróbálta Charliet helyettesíteni. (Még akkor is, ha nem ilyen néven futott a dolog...)
    Jó lett a poszt :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése