Könyves Haul

Facebookon olvashattátok, hogy szuper akció volt a Könyvmolyképzőnél, amit ki kellett használnom! Minden internetes rendelés mellé járt egy ajándék Aranypöttyös könyv :)


Kerstin Gier új trilógiájának a második kötetét nem volt kérdés, hogy előrendelem. Sajnos így nem járt az ingyenes szállítás, ezért választottam még egy könyvet, amolyan egy fél könyv ára a szállítás, rendelek még egyet. Egyből megakadt a szemem kedvenc írónőm egy rövidebb regényén. Ez nem más, mint a Fiúk olyanok, mint a rágógumi! Pár éve nézegettem, de akkor nem éreztem úgy, hogy ez nekem való lenne...

Hatalmas mázlim volt az ajándék könyvvel! On Sai-tól már olvastam egyszer az Apa, randizhatok egy lovaggal?-t, amit nagyon szerettem és szemeztem már egy ideje a Calderon sorozattal és most megkaptam! Képzelhetitek, mennyire virultam, amikor megláttam a dobozban!


Kaptam még a könyvek mellé két könyvjelzőt és egy kilincsakasztót is. Van egy kis tervem ezekkel, ami a blog szülinapján ki is derül ;)

Alig várom, hogy elolvashassam mind a három könyvet! Egyértelműen az Álmok második könyvét fogom elsőnek kivégezni, képletesen persze... :D

Ti szoktatok online rendelni?

Megjegyzések