I Dare You - Egy zene, egy 'program'

Megint eltelt két hét, amiben alig volt időm, de rengeteg minden történt velem. Példaként említeném a legfontosabbat: megjártam az Oktoberfestet (Németország) :D Ennyi off elég is, rátérek a mostani feladatunkra, amit Sasa talált ki: Válasszatok egy dalt, aminek a szövegéhez/hangulatához/klipjéhez kitaláltok egy programot!

Nagyon tetszett a feladat, de nem tudtam úgy teljesíteni, ahogy szerettem volna. Időhiány, de szeretlek... Végül kénytelen voltam a semmit eladni programnak. A zene, amit választottam nem más, mint Bruno Marstól a The Lazy Song! Illet az estéimhez, na :) Gondolom, mindenki ismeri, de azért itt egy lyricses változat:
Ez pedig a hivatalos klippje
Nézzétek el nekem kérlek a rettenetesen minőségi képeket, de ez volt az utolsó, hogy olyan képeket használok fel, amik szinte vállalhatatlanok...

Három dolgot csináltam, ami tökéletesen beleillik a dalba: zenét hallgattam, olvastam és sorozatot néztem. Mindezekben az imádott laptopom volt a társam.

Megjelent Shawn Mendes új albuma, az Illuminate *-* Spotifyon ingyen elérhető és én imádom! Rengeteget hallgatom és odavagyok érte!                             Szerettem volna a bécsi koncertre jegyet venni, de nem áll szándékomban szar helyről nézni, hallgatni meg itthon is tudom... 
 Mostanában nagyon rákaptam a wattpadre. Elég sokat olvasok ott, sajnos a rendes könyvekkel mostanában nem igazán haladok. Én még semmilyen írásomat nem raktam fel, de majd a jövőben felkerülhet oda is valami, bár nem látok most erre sok esélyt... Azért, ha valaki szeretné látni a nulla aktivitásom (szinte mindent privátra állítottam) az nyugodtan bekövethet. 

Ebben a két hétben új sorozatra kattantam rá: Így jártam anyátokkal! Két hét alatt megnéztem két évadot. És még mindig érdekel és nézem tovább, ami nálam ritka, ha a sorozatnak már van pár évadja... Általában 1-2 évad után abbahagyom, de itt más a helyzet :)Nézzétek meg a többiek posztját is!
Anna
Drew Coel (Sára)
Vix
Jenni

Megjegyzések