Gondolatok #5 Ömlengés mindenről

A kedvenc posztsorozatom, de mégis baromi kevés része van... Nem így terveztem, amikor tavaly decemberben megírtam az első Gondolatokat. Az elképzelésem igen egyszerű volt, két hetente szerettem volna hozni a részeit, de kiderült, hogy ehhez túl sok gondolat kell. Bizony, ezek a posztok úgy jönnek létre, hogy rengeteg minden kavarog a buksimba, amit már nem bírok ott tartani, ezért összefoglalom egy bejegyzésben, aminek utólag adok címet. A Gondolatok #5-nek ez a harmadik változata. A másik kettő jegyzetben pihen a telefonomon és várja, hogy elolvassam, belejavítgassak, de ezeket nem fogom publikálni. Ez nagyon fura szó, publikálni... Azt hittem, aláhúzza a szövegjavító, de úgy látszik jó volt az első megérzésem és van ilyen szó. Lényegében így írom meg a Gondolatokat, de most nem szándékozom egy téma köré gyűjteni a száguldozó gondolataimat. Most csak írok mindenről, ami épp foglalkoztat. Lehet, hogy közzé se teszem és ez is a piszkozatok között fog heverni, mint jó pár túl személyes bejegyzés...
A harmadik részt még telefonon pötyögtem és teljesen meg voltam elégedve az én kis mobilommal. Eszembe se jutott, hogy nekem most azonnal kell egy normális gép vagy laptop. Akkor még tabletről is blogoltam, de az se volt az igazi, szerettem a telefonomat használni :) Rá pár hétre/hónapra kaptam egy laptopot, aminek már akkor baromira örültem és még most is imádom! Annyival jobb így írni, sorozatozni, zenét hallgatni, olvasni stb. Szóval dúl a láv köztem és a laptopom között <3 Idézném P!nket: "True love, true love/ It must be true love"

Ha már szóba került P!nk, akit egyszerűen imádok, elég kevés szó esett itt a zenei ízlésemről. Mintha lenne olyanom... Most komolyan, szinte mindent szívesen hallgatok, de akad jó pár szám, amitől ráz a hideg, de nincs műfaj, amit ne szeretnék alap szinten. Mindben megtalálom a szépséget és azt hiszem, ettől mondhatom magam igazán zenefüggőnek. Nem számít a műfaj, csak legyen zene!  Egy perces néma csend kéretik ezért a csodás és zenefias (valaki hazafias, én zenefias) kijelentésért! De tényleg, ne csalj! Én is itt ültem szépen csöndben fél percet... Utána kapcsoltam be zenét, mert nem bírom a csendet.


Ha már itt tartunk, gyűlölöm a meleget, de úgy igazán, szívből! Nehezen találsz még egy olyan dolgot, ami annyira kiakaszt, mint a meleg. Nyűgös leszek, nyafogó, elviselhetetlen... Nem értem, hogy tud bárki a közelemben lenni tesi után vagy nyáron... Ilyenkor én is utálom magam! Lehet, mindenki elküldene már melegebb éghajlatra, de udvariasságból nem teszi senki? Mondanám, hogy nyugodtan meg lehet ezt mondani, de átgondolva ez rossz ötlet. Idegroncs Rékának ne mondjatok semmit, ami nem semleges! Ez egy örök érvényű tanács! 


Most leírhatnám, miért szakítom meg a bejegyzést, de ez maradjon titok! A lényeg annyi, hogy a következő bekezdéseknek nem sok köze lesz az előzőekhez.

Most esett le, hogy a negyedik részt már megírtam :D Nem baj, kijavítottam ötödikre, de eddig úgy írtam a posztot, hogy azt hittem, ez a negyedik Gondolatok...

Mostanában teljesen ráfüggtem az Így jártam anyátokkal-ra, két és fél hét alatt végig néztem a negyedik évad feléig! Annyira tetszik! Másik nagy kedvencem mostanában a Lucifer, aminek a második évadjából hetente jön új rész :/ Mindenkinek ajánlani tudom, aki szereti a krimiket, a drámát, de a jó fajtát! És eredeti szinkronnal nézzétek! Most néztem meg az új részt és éppen az Így jártam anyátokkal egyik része megy :)

Nem tudom, emlékszik-e még valaki a nyuszimra, Mogyira, de ő az életem egyik értelme <3 Most is itt alszik mellettem hozzám bújva *-*

Ide egy cuki lezáró szöveget akartam írni, de még eszembe jutott egy fontos infó! Hamarosan itt a blog szülinapja, amit szeretnék megünnepelni :D Két kérdésem lenne felétek: Szeretnétek kérdezz-feleleket? Több kisebb nyeremény legyen vagy egy nagy? Ez azt hiszem egy elég jó záró szöveg lett :)

Megjegyzések