Őszi bakancslista

Majdnem egy hónap eltelt az őszből, de én akkor is most írtam egy kisebb 'to do listet' az évszakra... Nincs kivitelezhetetlen pont a listámon, de lusta emberként ösztönözni kell minden tevékenységre. Bármit kell csinálni elég nehezen veszem rá magam, de igyekszem ezen változtatni különböző módszerekkel. Az egyik a különböző listák összeállítása, maximalista lévén ezek is motivációt adnak. Tipikusan az az ember vagyok, aki vagy csinál valamit, de azt teljes erőbedobással vagy nem csinálja (néha becsúszik egy-egy muszáj energiatakarékos módban :D). Jöjjön a lényeg, amiért végig olvastátok ezt a hosszú bevezető féleséget :)
Sült gesztenyét megkóstolni
Minden évben megkóstolom, de eddig egyszer se ízlett, mégis szeretném megszeretni :)

Elmenni hegyet mászni
Gyönyörűek a közelünkben lévő hegyek! Nagyon szeretem az ottani kilátást és csodálatosak az őszi levelek a hegyek lábánál *-*

Őszi sütit sütni 
Pár hete rákaptam a sütésre és örömmel készítem el az egyszerűbb csokis finomságokat. Szeretnék almás, gesztenyés, esetleg sütőtökös sütit sütni, hogy egy kis változatosság is legyen a repertoáromban :D

Teázni
Ez szinte már előre kipipálható, de szeretnék sokféle izt kipróbálni és rászoktatni magam. Délutánonként rengeteg csokit és gyümölcsöt tudok megenni, a csokit csökkenteni szeretném és a helyére beiktatnám a teát.

Különleges forrócsokit főzni/inni
Nagyon szeretem a forrócsokit és nem csak a szokásos tejcsokis vagy nutellás verziót szeretném inni. Kipróbálnék valami újdonságot, szóval várom a kedvenceiteket kommentben! ;)

Őszi tájat fotózni
Nagyon úgy néz ki, hogy picit tanulok fotózni a sulimban értsd: Réka megy bénázni fotósszakkörbe és szeretnék többet fényképezni.

Halloweenezni
Tavaly már elmentünk páran Törökbálintra és gyűjtöttünk édességet. Nagyon élveztem és idén is szeretnék menni.

Őszi körmöket festeni
Körömlakk függőként ez a minimum, amit tehetek az őszre hangolódás témában és remélem, hogy meg is tudom valósítani.

Átrendezni a ruhásszekrényemet
Hamarosan beköszönt az igazi, hideg ősz és én alig várom! Kevés dolog tud úgy kiborítani, mint a meleg... Itt az ideje elrakni a nyári cuccaimat és előszedni a kabátokat, sapkákat és a melegebb felsőimet.

Ti miket szeretnétek csinálni az elkövetkezendő két hónapban?

U.i.: Hazaértem az Oktoberfestről (Németországból) és facebookra teszek majd fel pár képet és lehetséges egy élménybeszámolós bejegyzés is ;)

Megjegyzések