I Dare You - Napi rutin


A mostani feladatunk szerint a napi rutinunkat kell leírni és képekkel illusztrálni. Nagyon tetszene a feladat, ha nem ma kezdődött volna el rendesen a suli :/ A szünetem utolsó napjaiban semmi rutin nem volt... Ma viszont visszatértem a bevett szokásaimhoz és igyekeztem megörökíteni őket pár képben.
 

Reggel:
Általában fél hétkor ébreszt a telefonom és ezután egy órát olvasgatok, telefonozom az ágyamban. Ma felkeltem, mert volt bennem egy olyan érzés, hogy csinálni akartam még valamit. Még most se jöttem rá, mi volt az... 
Ezután következhetett a reggeli kávé, ami végül elmaradt, mert nem volt itthon tej... Szinte minden, ami a rutinomban van a mai napon kiesett, de nem baj A fürdőben megmosakodtam, aztán a szobámban megcsináltam a hajam, szempillaspiráloztam, kiválasztottam a ruhám és bepakoltam a táskám. Izgi... Indulás előtt felöltöztem, parfümöztem és még egy picit simiztem a nyuszim.

Suli:
7: 45 és 8:10 között szoktam beérni a sulimba és általában a termünkbe megyek először és ott maradok beszélgetni a barátaimmal és együtt megyünk az órára. 
Bent szoktam néha maradni délután is, mint ma. Jó, hogy az ismeretségünk nem csak a tanítási időre korlátozódik :) 

Délután:
Amikor hazajövök, általában megrohamozom a nasis szekrényt és mivel a suliban nem szoktam nasizni így ezt ilyenkor gyorsan pótolom :D Pihenek egy picit, ami olvasást vagy sorozatozást takar és utána - ha kell - tanulok vagy elmegyek edzésre. Ma csak a pihenés van! Teljesen rákattantam most a Once upon a time-ra *-* 



Este:
Itt csalok egy pincurit és képek nélkül írom le, milyen az esti rutinom Fogmosás, fürdés, vacsora általában nem ebben a sorrendben. Az arcomat majdnem mindig megtisztítom és a testápolózást is igyekszem beleépíteni a rutinomba. Az ágyamban még szoktam olvasni levezetésként és utána alszom, mint a maci :)   

Ez lenne a napi rutinom röviden, de mindig változó :) Van, hogy beiktatok egy hosszabb fürdőzést és fél órát áztatom magam, de olyan is van, - nem is egyszer - hogy programom van délután. 

Nézzétek meg a többiek rutinját is!

Megjegyzések

Megjegyzés küldése