I Dare You


Bekerültem az I Dare You című kihívás sorozatba, ahol 2 hetente új feladatot kapunk, amit a csapatból talál ki valaki. Most Hanna feladatát kellett teljesíteni, ami nem más volt, mint beiktatni egy utazást, egy családos/barátos programot és egy hobbit. Mindháromra sort kellett keríteni ebben a 2 hétben és most írni róla.

Utazás:
Életemben először metróztam majdnem egyedül. A Deákról a Hősök terére mentünk Annával a blogger talira. Nagyon rég jártam a Városligetben és huzamosabb ideig nem is tartózkodtam ott az Állatkertet leszámítva. Nagyon jó volt végre Annával is találkozni, már hónapok óta próbáltuk összehozni a találkozást, de nem jött össze egészen addig (8.06.). Mindenki nagyon kedves volt és baromi jól éreztem magam! A Hősök terén gyűltünk össze mind, majd átsétáltunk a ligetbe. Ott letelepedtünk a pokrócokra, beszélgettünk és ettünk, mert mindenki hozott magával valamit, amit 'bedobott a közösbe'. Voltunk vízibiciklizni, jégkásáztunk, fotózkodtunk... Szuperül éreztem magam és reményeim szerint legközelebb is tudok menni!

Család: 
A szülinapomat ünnepeltük együtt anyummal, a nagyszüleimmel, az uncsitesómmal, a nagynénémmel és a nagybátyámmal. Iszonyatosan boldog voltam egész nap! Úgy volt, hogy anyukám névnapját ünnepeljük, és totális meglepetésként ért, amikor előhozták a tortát, rajta gyertyákkal. Folyton mosolyogtam és tortázás előtt kibontottam az ajándékokat. Imádok mindent, amit kaptam! Az egyik kedvencem az ezüst gyűrűm <3 Anyum és a nagynéném is egyetértett abban, hogy a 14-re jó ajándék valamilyen ékszer, így kaptam egy csodás gyűrűt. Snapchatre raktam fel róla képet és ide is beillesztem. Aznap ott aludtam a mamáméknál az uncsitesómmal és szerdáig maradtunk is.


Ez az első, amit kiszíneztem 
Hobbi:
Fél éve van itthon felnőtt színezőnk, de eddig csak egyszer használtam, de az elmúlt egy hétben rákattantam! Már két képet teljesen kiszíneztem és egy harmadikat is elkezdtem, de az még nincs készen. Elképesztő, mennyire lenyugtat esténként. Reggelente is színezgetek pár percet telefonozás helyett. Ez lett az új reggeli rutinom oszlopos tagja! 5 perc alatt energetizálódom. Elégedettséggel tölt el, amikor látom, hogy készen van az egyik kép, lehet majd bekeretezek egyet, kettőt. Nagyon ajánlom nektek is ezt a hobbit!Olvassátok el a többiek bejegyzését is! 

Megjegyzések