Back to school - Vészhelyzet doboz

Mindenkivel előfordult már, hogy a suliban nem volt nála hajgumi, tesi után szétjött a haja és kellett volna még hullám csatt, találkozóra ment utána és jól jött egy kis szájfény esetleg fej- illetve hasfájás kínozta... Az ilyen helyzetekre megoldás, ha van nálunk egy doboz vagy táska, amiben minden bajra van gyógyír. Ma megmutatom, hogy az enyémben mi is lapul.

Egy betéttartó dobozkába rejtettem mindent, ami 'vészhelyzet' esetén jól jöhet. Van benne fogszabihoz való fogkefe, narancsos cukorka, szájfény, többféle hajcsat, hajgumi, mindenféle gyógyszer, és sebtapasz.

Az igazság az, hogy egy éve magamnál tartom ezt a kis dobozt (a romlandó dolgok persze nem azóta vannak benne :D) és a fogkefét, a hajgumit és a gyógyszereket használtam belőle, de azok életmentőek voltak nagyon sokszorAjánlom, hogy tartsatok magatoknál egy hasonló szettet, amit könnyen lehet áthelyezni egyik a táskából a másikba. Rengetegszer jól tud jönni.

Holnap újra jelentkezem, addig is olvassátok el Anna bejegyzését is, ha eddig nem tettétek!

Megjegyzések

 1. Szia, Réka!
  Ez nagyon jó ötlet. Én eddig a sulis táskám elejében egy kicsi, bár a kelleténél nagyobb zsebben tartottam az ilyen cuccaimat, nálam kézfertőtlenítő is mindig van, mert sokat tömegközlekedem szóval az elmaradhatatlan, csak aztán ez olyan mint a rágó. Az osztálytársak meglátják aztán már ugranak is rá. :D Sebtapaszom is volt bőven, mert egyszer elestem bicikivel aztán tele volt vele az a zseb.
  Lehet, hogy rendszeresebb lenne egy ilyen kis dobozkát fenntartani, úgyhogy loptam! :)
  Üdv: Ginny

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   A kézfertőtlenítő szuper ötlet, amikor nyaralni voltam kempingben vettünk ilyet és végig szaglásztam az összeset :D Végül megtaláltam a tökéleteset, rágógumis *-*

   Törlés

Megjegyzés küldése