Back to school - Egy rendszerező tipp

Ma egy - szerintem - szuper tippet mutatok nektek, ami egy pici DIY is egyben. Az elmúlt évemet nagyon megkönnyítette pár irattartó papucs, meg is mutatom, hogyan!

Először tantárgyak szerint helyeztem el bennük a tankönyveket, füzeteket, de ez annyira nem jött be. A második variációval viszont sikerrel jártam. Napok szerint szortíroztam a könyveket. Külön mappába került a hétfőn szükséges kupac, a kedden kellőek a következő papucsban voltak...

Egyszerűen tudtam minden reggel bepakolni ennek köszönhetően. Perceket spóroltam meg, ami nálam igazi kincs reggelente, mert fél nyolckor szoktam elkezdeni készülődni, táskát pakolni stb. Kényelmesen beértem mindig a suliba és nem is késtem :D Ehhez hozzátartozik, hogy csak negyed kilencre kellett beérnem, hisz nálunk akkor kezdődnek az órák.

Most jön a DIY rész!
Kedvetek szerint dekorálhatjátok a papucsokat, amivel akár dekorációs elemnek is elmegy a szobában és nem kell rejtegetned, mint nekem ;) A hétfői DIY-ban mutattam pár képet feliratokról és nyilakról. Ezeket felhasználva aranyosan mutatnak majd a mappán lévő szövegek! Az enyémekre ráfér a dekorálás, valószínűleg fekete-fehér lesz.

Nekem hála égnek eddig nem volt szükségem pénteki mappára, mert nem volt plusz tantárgy, ami csak pénteken lett volna, ezért szerepel csak négy papucs a képen.

Olvassátok el Anna mai bejegyzését is, holnap újra jelentkezem!

Megjegyzések

 1. Szia!
  Szerintem nagyon hasznos ez a tipp, de... szerintem nem mindenkinél válna be, így például nálam sem. Én speciel elég kacifántosnak tartom, de lehet, hogy csak én vagyok rosszul összerakva :) Igaz, én egyébként is délután/este pakolok be, szóval... Egyébként jó lett a bejegyzés :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Nekem bevált, bár ez köszönhető az egyszerű órarendemnek :D Remélem idén is hasznát veszem, de ki tudja...
   Sajnos én mindent reggelre halasztok, este képtelen vagyok előkészíteni bármit is :(
   Köszönöm!

   Törlés

Megjegyzés küldése