100 réteg körömlakk kihívás

Gondolom, most felmerült bennetek a kérdés, hogy 'Tényleg megcsináltad?'. A válasz igen, tényleg felkentem 100 réteg körömlakkot a körmeimre. Erről fogok most beszámolni.
Először a Simply Nailogical youtube csatornán jelent meg ez a 'kihívás' (legalábbis azt hiszem). Rengeteg tovább gondolt változat is született, ilyen a 100 réteg rúzs, szempillaspirál stb. Nekem ezek nagyon nem jönnek be, de a körmös verziót érdekesnek találom és körömlakk mániásként kötelességemnek éreztem megcsinálni. 

Összesen 4 órát vett igénybe. A folyamat úgy nézett ki, hogy felkentem egy réteget és olvastam egy oldalt, majd megint felkentem egy réteget, megint olvastam egy oldalt... Kezdetben 5 rétegenként fotóztam, de az elején nem látszott igazán a változás, ezekkel a képekkel nem is untatnálak nagyon titeket.

5 réteg
15 réteg
Kb. 25 réteg


Kb. 40 réteg 
Kb. 50 réteg
Kb. 65 réteg

100 RÉTEG

Elég furcsán néz ki :/ A pici körmeimen meg pláne! Rengetegszer belenyúltam, de szerencsémre abszolút formázható maradt az építmény. A végén nagyon büszke voltam magamra :D Nagyon nagy dolog 100 réteg körömlakkot felkenni, bizony... Valami országos elismerést érdemelnék! Sőőőt, nemzetközit!

Megjegyzések

 1. Már kapod is a nemzetközi elismerésedet, szívem! :DD♥

  VálaszTörlés
 2. Tyűha! :D ez aztán nem semmi! Gondolom, rengeteg türelem kellett hozzá, nekem nem lett volna ennyi.
  A végeredmény elég groteszk lett, kíváncsi lennék a folyamatra, ahogyan leszeded :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kicsi gombócok lettek belőle, amikor leszedtem :D Egyszerűen letoltam egy pálcikával, a maradékot meg lemostam :)

   Törlés

Megjegyzés küldése