12 Day Blogger Challenge #12

És itt az utolsó napi poszt! Nagyon élveztem a kihívás írását, a fél napom ráment, de örömmel csináltam :D Ma egy napomat írom le, sajnos képeim most nincsenek mellé :( Mivel egy nap alatt hoztam össze a bejegyzések nagy részét, ezért nem azt mutatom meg, amit 4 képben láthattatok, inkább egy régebbit :)


Az osztálykirándulás első napjára esett a választásom:

Reggel elég korán felkeltem, felöltöztem és indultam le a parkolóba a bőröndömmel. Időben odaértem, az egész osztály felszállt a külön buszra és elindultunk Pannonhalma felé. Az út elég vidáman telt, kiélveztük, hogy még nálunk van a telefonunk. Készült sok-sok selfi, amiket jobb, ha nem mutatok meg :D Pannonhalmán megnéztük az apátságot, nagyon szép volt a kilátás! Teljesen elvarázsolt!
Utána újra buszra szálltunk és elmentünk a szálláshelyünkig, Vénekig. Ez egy pici falucska, ahol 200-an se laknak. A helyiek nagyon kedvesek és közvetlenek voltak. Ezt úgy derítettük ki, hogy falukutatáson kellett részt vennünk. Ez abból állt, hogy különböző, a faluval kapcsolatos kérdésekre kellett választ találnunk, természetesen segítséget kérhettünk a helyiektől, ezt meg is tettük. Egyébként szabadon mászkálhattunk 6 fős csoportokban a faluban.
A szállásnál volt lehetőségünk röpizni, hintázni, pingpongozni. Természetesen kihasználtuk az alkalmat.
Emlékeim szerint ennyi az érdekes (és publikus) része :D

Csináljátok meg ti is ezt a kihívást, ha van kedvetek!

Megjegyzések