Kedvenc Facebook oldalaim

Facebook: A közösségi oldal, ami szinte mindannyiunk életében jelen van. A sok értelmetlen hülyeség mellett vannak oldalak, emberek, akik/amik élvezetessé teszik a böngészést. Olvassátok el, hogy számomra mely oldalak teszik ki a km hosszú fal nagy részét!

Kasza Tibor
Szerintem mindenki tudja, ki Kasza Tibi, ezt nem is magyarázom... A facebook oldalán rengeteg vicces és cuki képet találunk, nézhetünk videókat is. Egyszerűen szeretem Tibi humorát és élvezettel követem.


Tibi atya
Nem vagyok piálós, nem szeretem az alkohol ízét, de a poénokra abszolút vevő vagyok! És Tibi atyának, jók a képei, bááár nem mindig...

Miért ne?
Egyik legjobb barátnőm oldala, ahol a különböző vicces oldalak képein, mémeken nevethetünk! Minden képen nevetek :D

Viszkok Fruzsi
Egyik kedvenc youtuberem ezért evidens, hogy a facebook oldalát is követem. Szeretem Fruzsi stílusát, ami a posztokban is megmutatkozik :)

For Her blog
Nagyon szeretem Szandra írását olvasni úgy is, hogy nem valószínű, hogy megvásárolom a termékeket, amikről ír.

Rajzmánia (csoport)
Igazán színessé, csodálatossá a falamat a Rajzmánia teszi! Rengeteg elképesztően gyönyörű alkotással találom szembe magam nap, mint nap!

+1 Blogos csoportok
Ezekben szoktam hirdetni a blogot, megosztani az új bejegyzések
et. Általában innen jönnek a látogatók és én is innen szoktam értesülni új bejegyzésekről. Sok-sok újdonságot fedezek itt fel ;) Szinte minden kedvenc blogomat itt találtam meg :D (Ha a keresőbe beütitek, hogy blog, blogger stb. kiad egy rakat csoportot.)

Nektek kik a kedvenceitek? Írjátok meg kommentben!
A blog facebook oldalát pedig itt találjátok ;)

U.i.: Sajnos az elmúlt 2 hónapban megcsappantak a bejegyzések, de itt a nyári szünet és én újra belelendülök az írásba! :D

Megjegyzések