Be, Room, Cliff és Kiss, Marry, Cliff Challenge

Ma egy challenge-t olvashattok :D Két részből fog állni, a Be, Room, Kiss-ből, hosszabban: Ki...
lennék?
lenne a szobatársam (helyett legjobb barát)?
az, aki lelöknék egy szikláról (helyett kit lőnék le)? 
A második rész, a Kiss, Marry, Cliff, magyarul: Ki...
lenne a férjem?
(vel) csókolóznék?
az, akit megölnék? 
A lényeg az, hogy a blogos sapkámból, a nutellásból fogok film- és könyvszereplőket húzni, hogy aztán a három lehetőségből válasszak mindegyiküknek egyet-egyet. Több kör lesz és mindegyikben 3-3 karaktert fogok húzni.


1. Játék (Kiss, Marry, Cliff)

1. Kör: Dash (Kihívások könyve); Szasza (Bábel); Jacob (Alkonyat)
Jujci! Ez nem lesz valami nehéz, de sebaj... Dash nem hagyott valami mély nyomot bennem, pedig imádtam, amikor elolvastam :/ Szóóóóval, őt lövöm le :) Szaszát nem szeretném elszakítani (SPOILER KEZDETE) Zsófitól (SPOILER VÉGE) ezért őt csak megcsókolom és Jacob karjaiba vetem magam :D Milyen jó lenne, vérfarkasként mindig megvédene, meg láthatnék egy gigantikus farkast! 

2. Kör: Zsolti (SzJG); Logan (LOL könyvek: Smith gimi); Krisztián (Sulijegyzetek) 
Ommm... Ez elég nehéz lesz :/ Kit lőjek le? Ajjj, legyen Zsolti, de előtte legjobb barátok leszünk és utána pszichopatává válok egy picit és megölöm :D Ki lenne a férjem? Vajon ki? Mondjuk Logan, mert hokizik és tudna tanítani, plusz annyira cukin viselkedett Mackkel... Krisztiánnal is összehaverkodom és elcsattan egy röpke csók, ami nem jelent majd semmit és utána barátok leszünk és happy end!

2. Játék (Be, Room, Ciff)

1. Kör: Gréta (Sulijegyzetek); Gwenny (Időtlen szerelem); Reni (SzJG)
Könnyű lesz :D Reni meghal, mert őt szeretem a legkevésbé és túl sokat nyafogott... Gréta lesz a legjobb barátnőm és teljesül legnagyobb álmom, én leszek Gwenny :) Fogok időutazni és ott lesz velem Gideon <3 

2. Kör: Chelsea (LOL könyvek: Smith gimi); Lilla (Sulijegyzetek); Marlee (Párválasztó)
Ez már nehezebb, de még mindig viszonylag könnyen tudok dönteni. Chelsea-t lelövöm. Marlee a legjobb barátnőm lesz, mert nem szeretnék kasztrendszerben élni és nem vágyom egy kiadós vesszőzésre sem, de megkedveltem a karakterét, ezért ő lesz a BFF-m! Ezt az első 2 rész alapján írom. Éééés én leszek Lilla! Gyönyörűen fogok táncolni, Gréta tényleg a legjobb barátnőm lesz és tánc tagozatos leszek :D 

3. Kör: MiaAnne (Apa, randizhatok egy lovaggal?); Bridget (Négyen egy gatyában); Daniella (Bexi)
Mindig az utolsó kör a legnehezebb :( Az biztos, hogy MiaAnne szeretnék lenni! Daniellát kedvelem ráadásul, ha a BFF-m lesz, megismerem Nagy Márkot, Bekit? Körtét... Igen, ő lesz a legjobb barátnőm. Bocsi Bee, le kell lőjelek!

Egyetértetek a döntéseimmel, vagy máshogy csináltátok volna? Kíváncsian várom kommentben :D   

Megjegyzések

 1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 2. Úúúúú! Réka, ez nagyon tetsziiiik. Jó ötlet, már láttam youtubeon, de arra nem gondoltam, hogy így is el lehetne készíteni. (lehet vinném, ha nem baj:P)
  A:*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszett! Én is youtube-on láttam és nagyon megtetszett és el akartam készíteni, hát megcsináltam :)) Persze, hogy nem baj! ;)

   Törlés

Megjegyzés küldése