28 random tény rólam

Furcsa és kevésbé furcsa infókra felkészülni! Vigyááázz! Kééész! Rajt!


1, Szeretem kiropogtatni a nagylábujjam és a hüvelykujjam. Ezt hogyan jut eszembe beleírni? Egyszerű, az előbb történt meg :)

2, Érdekel az informatika. Anyumnak egyszer kellett megemlítenem, azóta informatikusnak szán...

3, Nagyon sokszor van dejá-vu-m. Legtöbbször drámán érzem úgy, mintha már megtörtént volna az az óra.

4, Imádok táncolni és énekelni. Utóbbi maradandó halláskárosodást okoz :D A táncot ezerszer jobban szeretem, egész életemben jelen volt/van a tánc (edzésekre gondolok). Nem tudnék élni, ha nem táncolhatnék.

5, Kemény fél évnyi úszás tanulás van a hátam mögött... Tehetséges vagyok, mit ne mondjak. (irónia khmm... khmm...) Ezen kívül idén úsztam az osztállyal, mert az egyik tesi helyett úszásunk van. Szóóóval összesen másfél évet úsztam rendesen. Nem szeretek úszni, de imádok a vízben lenni!

6, A legtöbb embertől megkérdezem, "Milyen szupererőt választanál magadnak?" Imádom a válaszokat hallani, olyan sok elképzelés van! Én repülnék, ráadásul gyorsan :D Ilyen különleges képességet szeretnék :) Szeretném éjszakánként bejárni a világot!

7, Szinte minden bogártól, rovartól félek. Pár hete írtam össze ezeket a tényeket és azóta el kezdtem változtatni és haladok vele! Már nem sikítok! Van amikor csak nézem és gondolkozom, ijesztő-e...

8, Simogattam már bébioroszlánt. Talán tavaly gyereknap alkalmából mentünk el Gyöngyösre, ahol meglátogattuk az állatkertet. Az oroszlán simogatás miatt mentünk, de az egész állatkertet végig jártuk :) Nagyon jó volt!

9, Imádom a rajzfilmeket! Annyira aranyosak! Amikor pici voltam Ariel volt a kedvenc hercegnőm. Nektek ki volt?

10, Körömlakk mániás vagyok. Több, mint 50 lakkom van itthon és a hozzávaló eszközökről ne is beszéljünk... Egyszerűen odavagyok értük!

11, imádom a karkötőket. Még valami, amiért odavagyok. Nem vagyok egy ékszerhordós emberke, de a karkötőket nagyon szeretem.

12, Ovisként szerettem szöcskékre "vadászni". Most nem igazán tudnám megcsinálni... Meg kéne próbálnom. Na, nyárra megvan az egyik tervem!

13, Szeretem gyűjtögetni az üres dobozokat, hogy egyszer felhasználhassam őket. Na, ezt miért csinálom az jó kérdés... A legtöbbel nem csinálok semmit, de no problem.

14, Iszonyat édesszájú vagyok. Nincs édesség, amit ne ennék meg! Süti, csoki, gumicukor, minden jöhet!

15, Nem találtam még olyan gyümölcsöt, ami ne ízlett volna. Ezzel szemben elég kevés zöldséget szeretek.

16, Nincs olyan főzelék, amit szeretnék. Régen szerettem a spenótot, de már azt sem eszem meg. Igen, elég sok mindent nem szeretek...

17, Szeretek egyedül lenni, de nem szeretem a csendet, ezért mindig hallgatok tévét, esetleg videókat nézek. Ritka, ha teljes csönd van körülöttem... Nem antiszoc vagyok, hanem ambivertált, tehát szeretem az egyedüllétet és a társaságot is :D

18, Imádom a cuki szavakat. Kedvencem a pracli és a poci :D Ha lesz kutyusom biztos, hogy Pracli lesz!

19, Imádom az aranyos mütyűröket. Minden minyonos cukiságtól elolvadok!

20, Szeretek mandalákat rajzolni. Emellett mindenféle figurát szoktam rajzolni :D A képen lévőt is én csináltam erdei suliban :)

21, Február, március környékéig mindig volt nálam a suliban egy rajzos füzet, amibe egy-két órán rajzolgattam. Ezt felváltotta egy mindenes füzet, amibe blogos infók is fel vannak jegyezve ;)

22, A köldökömbe állítottam a tollat, amíg gondolkoztam a következő ponton gondolkoztam. Ezt ugyebár pár hete írtam le, Emlékszem, csodálkoztam rajta, hogy úgy maradt :D

23, Több szerencse számom is van. 2; 8; 15; 28; 88

24, Nem vagyok babonás, de pár dologban hiszek. Ilyenek a szerencse számok és az is ide tartozik, amikor az óra és a perc megegyezik. Régebben screenshotoltam is, kb. 100 ilyen képem van :D

25, Szeretek új embereket megismerni. Viszonylag hamar beilleszkedem, de egy összeszokott társasághoz már kevésbé tudok közel kerülni. Ez viszonylag érthető volt? :D

26, Sokszor túlpörgött vagyok, de ennél is többször vagyok a fáradt, de mégsem fáradt állapotban. Ez azt takarja, hogy le tudnék futni 3 km-t, de nincs erőm elkezdeni.

27, Szeretek kapni, de imádok adni is. Alig várom, hogy láthassam az ajándékozottam arcát, amikor megnézi, mit kapott tőlem :D Van akinek jobban szeretek adni, mint kapni :) Ez szerintem jó dolog :D

28, Szeretnék egy saját állatkertet. Lehet nevetni, de képzeljétek el, hogy kilépsz a szobádból, sétálsz 2 percet és belépsz az állatkertedbe :D Annyira jó lenne! Lenne benne fóka, pingvin, bébi kecske, kutyus, lógófülű nyuszi, elefánt, bölény...

Btw: Azért 28 tényt osztottam meg veletek, mert ez az egyik szerencse számom, bár ezt lehet kitaláltátok.

Írjátok meg kommentben, legyen-e folytatás, illetve azt is, hogy mennyire tetszett ez a poszt!

Megjegyzések