Top 3 sorozat

Mára egy Glamour napok HAUL posztot terveztem, de a szobámba pakolok vissza gőzerővel, mert a tavaszi szünetben átköltöztem a nagyobb szobába és másfél hétig dobozokból öltöztem, onnan vettem elő a tanulós cuccaimat... Szóval a lényeg az, hogy sikerült visszatennem a ruháimat, az úgynevezett "fésülködős" asztalom (pontosabban szekrény tetejém (?), hogy mondják ezt? :D) is használatra kész, minden más meg... hát, igen... dobozokban van :/ Emiatt nem tudok normálisan fotózni. Jól eltértem a bejegyzés témájától, de most már elkezdem a lényeges rész ;)#1 Jóbarátok
Best sorozat forever! Imádom <3 Örökké a kedvencem lesz :D Tele van humorral, szerethető szereplőkkel, a legjobb kikapcsolódás!
A sorozat 6 barátról szól, Chandlerről, Monicáról, Phibbyről, Rossról, Rachelről és Joeyról, akik élik abszurd helyzetekkel és néhol izgalmakkal teli életüket.
Remélem tud itt valaki "csészézni" :D
,, Lehet, hogy viszonyom lesz vele... Sőt, már van is!"
,, Büdös macska, büdös macska! Mivel etetnek téged? Büdös macska, büdös macska! Nem a te hibád!"
Best of Joey (mert ő a kedvenc szereplőm ;) )

#2 Agymenők
Nem tudom, hogy történhetett, hogy évekig elkerült engem ez a sorozat... 2 hetente apánál nézzük és már a 2. évad közepe felé járunk, szóval bátran kijelentem, hogy nagyon-nagyon jó! Szintén egy vicces sorozatról van szó ;) Kevesebb fordulattal, inkább csak humorral :/
A sorozat középpontjában áll Sheldon és Lennerd, akik két elméleti fizikus, ők ketten lakótársak. Barátaikat, akik szintén tudósok, és a szomszéd lányt, Pennyt is figyelemmel kísérhetjük a sorozat folyamán, hisz ők 5-en egy társaság.
Imádom, ahogyan Sheldon elemzi a helyzeteket, Lennerd szarkazmusát és Raje cuki félelmét a a nőktől :D

#3 Gossip girl
1 hete kezdtem el és már a 2. évad 10. részénél tartok :D Ez azért elárul valamit :) Itt nem a humor a sorozat fő műfaja, ugyan néhol ez is előfordul, főleg a dráma van jelen. Tiszta szappanopera!
A sorozat egy gimi diákjairól szól. Akkor csöppenünk bele a történésekbe, amikor Serena, az egyik főszereplő, visszatér 1 év távollét után. Kezdődnek a bonyodalmak!
Egyszerűen magával ragad, minden nap megnéztem minimum 1 részt...

Ezek a kedvenc sorozataim, azaz azok a sorozatok, amiket egyáltalán nézek... Tervezem elkezdeni a Shadowhunters is :) Valakinek van tippje, mit nézhetnék még?

Képek forrása: X X X

Megjegyzések